Marina i Zoran
Privatna arhiva
Marina i Zoran

Privatna arhiva

Marina i Zoran, Foto: Privatna arhiva

„Marina je počela da se smeje kada je čula da nemam roditelje i da sam odrasla u domu! Videla sam da joj je drago što nemam nikoga da me zaštiti“, maloletna prostitutka

Hraniteljska porodica Nikolić iz Mirijeva koja je preko noći otvorila javnu kuću i na prostitutkama zgrnula milione strepi od svedočenja D. B. (16), koju su ucenama i batinama svakodnevno terali da se prostituiše na ulici i da im dnevno donosi minimum 150 evra!

Maloletna devojka treba danas da svedoči u Višim sudom u Beogradu i ispriča šta se dešavalo u kući bračnog para Zorana Nikolića (43) i Marine Radosavljević (38), koje optužnica tereti za trgovinu ljudima. Zoran je na svom Fejsbuku objavljivao snimke nedovršene kuće, govoreći da liči na vilu u Šilerovoj ulici koja je pripadala zemunskom klanu, hvaleći se zidinama sa video-nadzorom, skupocenim nameštajem i mermernim pločicama sa ugraviranim znakom „versače“!

D. B. je odrasla u domu za nezbrinutu decu, a pala je u ruke makroa kada je imala samo 15 godina.

- Radila sam jedno vreme kod pumpe „Slap“ na auto-putu, tamo gde su oni držali devojke. Dok sam razgovarala sa dve devojke, prišao je automobil „reno espejs“ u kojem su bili Marina i Zoran. Pitali su me za koga radim i koliko uzimam za veče. Marina mi je rekla da uđem u njihov auto, a ja sam je od straha poslušala. Pitala me je da li imam roditelje, a kad je čula da sam odrasla u domu, počela je da se smeje! Videla sam da joj je drago što nemam nikoga da me zaštiti. Znala sam da ću morati da padnem u njihove ruke jer nisam imala nikoga. Tada sam imala samo 15 godina. Odvela me je u svoju kuću i rekla mi da moram da radim za nju kao prostitutka - izjavila je devojka posle hapšenja makroa i ispričala da je Marina komandovala koliko mora da zaradi.

Preporučujemo i:

- Devojke koje su živele kod Marine rekle su mi da će mi ona obezbediti da jedem, pijem i da se obučem, ali da ću to morati da joj vratim! Svake večeri sam morala da se našminkam, obučem minić i izađem na ulicu. Marina me je vozila sa Andrijanom S. i Snežanom H. i govorila mi da moram da dignem ruku ili nogu kada stojim na ulici da bih privukla mušterije i da bi mi prišao neki bolji automobil - otkrila je maloletnica i navela da je Marina odredila cenovnik.

- Klasičan seks je bio 2.500 dinara, oralni 1.500 dinara. Ukoliko nam je prilazio bolji auto, cene su skakale, pa je oralni seks bio 2.500, a običan 3.000 dinara. Svaka devojka je morala svake večeri da zaradi određenu sumu novca. Ja sam morala da zaradim od 100 do 150 evra. Ako je zarada bila manja, izbijala je svađa, koja se uvek završavala batinama. Kad zaradim manje, Marina je proveravala da li trošim ili krijem pare. Pretresala me je i skidala skroz golu! Nisam ni mogla da zaradim koliko je ona zamislila! U toku jedne večeri mogla sam najviše da uzmem od 5.000 do 7.000 dinara, ponekad 10.000. Kada nisam donosila dovoljno novca, dobijala sam batine! Ne mogu da se setim koliko sam puta dobila batine... Kad god je nestajalo nešto iz kuće ili kad se pojavi neki problem, uvek su sledile batine. Najviše me je tukla Marina, ali i prostitutke sa kojima sam delila stan - ispričala je devojka inspektorima. 

Marina maloletnici polomila nos

Maloletnica je posle jednog bekstva od makroa nadrljala.

- Marina i Snežana H. skakale su po meni. Marina mi je polomila nos od jakih udaraca i šutiranja. Posle toga je bila mnogo stroža prema njoj. Dala mi je telefon i rekla mi da je zovem kad god uđem sa nekom mušterijom u auto i kažem: „Tetka, nazovi me za 10 minuta“ da se ne bih zadržala duže. Marina je bila na vezi dok sam se dogovarala za cenu da je ne prevarim. Nije me puštala čak ni u WC da idem sama! Dok sam bila s mušterijom, ona je čekala 15 metara dalje, a čim bih izašla iza auta, morala sam da joj dam pare i nastavim dalje. Morala sam da radim čak i kad sam imala menstruaciju i kad sam bolesna - izjavila je devojka.

Pretnje i noćne more

Devojka je otkrila da je Marina pretukla Snežanu kada je sakrila pare od nje.

- Gledala sam svojim očima kako joj lupa glavu o zid i kako joj je pocepala arkadu. Drugu devojku je šamarala i udarala pesnicom u glavu. Plašila sam se toliko da nisam smela da podignem glavu i da je gledam u oči. Marina je ponekad naređivala devojka da me biju umesto nje, govoreći mi da je to za opomenu, da moram da slušam. Plašila se da ću možda otići u policiju da je prijavim, pa me je zastrašivla. Govorila je: „Ako pobegneš, ja ću te naći, ubiću te, bićeš moja.“ Te pretnje su bile moja noćna mora - poverila se devojka.

Pročitajte još:

Komentari (6)

Kuhar

23.09.2020 00:12

Gipsy kings.....

aco

23.09.2020 03:21

Dozivotnu robiju im dati.Naravno sve oduzeti i dati devojkama koje su terali na prostituciju.

Dragana N

23.09.2020 08:40

Uvek se iznova uzasnem kada vidim kakve sve osobe hodaju ovom Planetom. Nikad ih vise pustiti na slobodu. U celiju 2 sa 2.

Komsija

23.09.2020 11:27

pa ovo nisu oni na slici!! Ovo je njegov brat i njegova zena koji su vec osudjeni za iste gadarije!!! Ona je u Pozarevcu u zatvoru... Stavite prave slike gadova!!!!

Vlada

23.09.2020 11:27

Suvisno je da komentarisem vest,nadam se dozivotnu robiju da dobiju oboje. Samo apelujem na vas kimentare podignetw i stavite odmah ispod kraja teksta,a ne da skrolujemo do besvesti na dole.

Svetlana

23.09.2020 11:32

Obesiti za noge nasred centra i tako ostaviti i gladnu i zednu dok ne crkne