Slaviša Kokeza
Ata Images
Slaviša Kokeza

Ata Images

Slaviša Kokeza, Foto: Ata Images

Predsednik Višeg suda, Aleksandar Stepanović se u paničnom saopštenju, na brzinu i bez zaglavlja, skriva iza institucija i nemušto pravda da se ne poznaju.

Javnost zaslužuje odgovore, a ne šibicarske pokušaje trgovanja uticajem. Takođe, nameće se pitanje, šta je sve Kokeza rekao u policiji o predsedniku Višeg suda na koga se pozivao 9 puta i ko od njih dvojice zaista govori istinu.

To baca potpuno novo svetlo na ceo ovaj slučaj tim pre ako se ima u vidu da je predsednik Vučić javno upozoravao na veze Stepanovića sa stranim obaveštajnim sluzbama, a nije tajna da se time i hvalio sam predsednik Višeg suda.

Jasno je da Stepanović radi sa stranim ambasadama, a ne u službi države, jer se u priči o kriminalu poziva na strance, a ne govori ništa o temi koja je trenutno prioritet.

Podsetimo, predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza priveden je na informativni razgovor na osnovu različitih navoda Aleksandra Kajmakovića, poznatijeg kao Aca Bosanac ali i drugih operativnih saznanja.

Prvi čovek FSS Slaviša Kokeza je odbio poligrafsko ispitivanje, čak i na pitanje da li je učestvovao u pripremanju ubistva predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Pročitajte još:

Komentari (1)

Perica

01.03.2021 12:30

Imate mogućnosti da takve i slične njima kao i tužioce smenite. Ne razumem šta se čeka,da neko nastrada pa onda mogli smo ali nismo?