Strahinja Stojanović
Nenad Vujanović
Strahinja Stojanović

Nenad Vujanović

Strahinja Stojanović, Foto: Nenad Vujanović

Na slici koju je ovog puta postavila na društvenu mrežu Instagram vide se dve šolje čaja. Ovaj momenat Kolumbijka je najverovatnije napravila na jednom od zajendičkim putovanja sa Strahinjom.

Šolja čaja, Sonja Suarez Gomez

INSTAGRAM

Šolja čaja, Sonja Suarez Gomez, Foto: INSTAGRAM

Ovo inače nije prva objava Kolumbijke koja se odnosi na zajedničke trenutke koje je provela sa Strahinjom. U prethodnoj je okačila snimak na kojem se vidi njena ruka preko Stojanoviće za vreme vožnje u kolima.

Kasnije dolazi fotografija na kojoj se nalaze dve šolje čaja, a zatim i buket cveća.

Buket, Sonja Suarez Gomez

INSTAGRAM

Buket, Sonja Suarez Gomez, Foto: INSTAGRAM

Podsetimo, 13. septembra na Novom Beogradu, dogodila se eksplozija automobila pod koji je postavljana bomba ispod Strahinjinog sedišta.

On je od posledica preminuo u Urgentnom centru.

Kolumbijka koja je tada bila sa njim, nalazila se na suvozačevom sedištu i ona je prilikom eksplozije lakše povređena. Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu ona je izjavila "da Strahinja uopšte nije bio uplašen za sopstvenu bezbednost" i da "nije sumnjao da mu preti bilo kakva opasnost".

Inače, Stojanović je odranije poznat policijskim organima po svom bogatom dosijeu. U medijima je povezivan sa braćom Branisavom i Slobodanom Šaranović iz Crne Gore.

Dovodio se u vezu sa ubistvom advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, bio je na meti ubica 2018. godine kada je preživeo eksploziju podmetnute bombe u naselju Galenika. tada je teško povređena njegova tadašnja devojka iz Španije, bivša misica Olac Bilbao Gonzales (22).

Pročitajte još:

Komentari (1)

Darko

23.09.2020 19:59

Ne pati ona za njim. Ona pati za lovom, putovanjima i poklonima.