MLADEN MIJATOVIĆ IZNEO JE NAJNOVIJE DETALJE VRŠNJAČKOG NASILJA U KIKINDI! Majka je od samog početka lagala, većina dece joj je po zatvorima?!

Dosadašnja istraka je pokazala da nisu tačni navodi iz prijave majke da su njenog sina vezivali, zatrpavali u pesak i pretiili će ga baciti sa obližnje zgrade.

Mladen Mijatović
Mladen Mijatović, Foto: Printscreen

Tokom dosadašnje istrage utvrđeno je da se na igralištu pored crkve igralo četvoro dece. Ona su skakala sa prvog sprata zgrade u izgradnji u pesak. U jednom trenutku deca su se posvađala, međusobno vređala, nazivala pogrdnim imenima, gađala kamenjem i prskala vodom sa prskalice.

Da li ste ikada bili žrtva nasilja ili poznajete nekoga ko jeste?

Ukupan broj glasova: 184

  • Jesam: 41% (75)
  • Nisam ja, ali poznajem nekoga ko je bio: 28% (52)
  • Nisam i ne poznajem nekoga ko je bio: 31% (57)

Dvoje dece je otišlo kuci i vratilo sa majkom Svetlanom K. na igralište. Dečaku N.K. u Opštoj bolnici u Kikindi konstatovane su lake povrede, ogrebotine, modrice, čvoruge. Nema tragova vezivanja, kako je ranije izjavila njegova majka.

Majke dece Svetlana K i Elvira K nisu u dobrim odnosima od ranije. Svetlana je korisnica socijalne pomoći i majka 10-toro dece sa različitim partnerima. Većina njene dece se kao punoletne osobe vec nalaze po zatvorima. Svetlana je osuđivana za Zapuštanje i zlostavljanje svoje dece. Po nalogu Tužilastva protiv obe majke podnete su prekršajne prijave zbog propuštanja dužnog nadzora. O događaju je obavesten Centar za socijalni rad.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi