NA SUĐENJU POMENUTA I MALA JANA Devojčica kobnog dana opisala kako je Jelena nestala na nasipu

Ujutru su ponovo otišle na nasip, preko oranica do kanala, i Zorica joj je rekla da joj se čini da je neko tuda nešto vukao.

Mala Jana sa mamom Jelenom
Mala Jana sa mamom Jelenom, Foto: Emisija Pod sjajem zvezda

Danas je, u nastavku suđenja Zoranu Marjanoviću, pred Višim sudom govorila tetka ubijene pevačice, Ljubica Marković.

Ljubica Marković je tokom svedočenja navela da se sa Jelenom čula u četvrtak, a na dan njenog nestanka je stigla u Beograd kao bi joj pomogla oko majke, koja je provela nekoliko meseci u bolnici.

- Zvala sam sestru, rekla joj da stavi kafu, da stižem i tada mi je saopštila da je Jeca nestala - kazala je Ljubica.

Kako je navela, otišli su na nasip da je traže i tamo su bili do 3 sata, a Jelenin telefon je nađen oko dva. Nakon toga su ponovo otišli na nasip, a tamo je bio i Miloš Marjananović.

Ujutru su ponovo otišle na nasip, preko oranica do kanala, i Zorica joj je rekla da joj se čini da je neko tuda nešto vukao.

Na nasipu je bilo jedno policijsko vozilo. Zorica je pozvala Zorana. Kada smo se vratile preko oranica on, Miloš i Vladimir su već bili tu - kaže Ljubica. Zorana su odvezli u policijsku stanicu, a za njim je otišla i Jelenina majka.

- Ja sam otisla kod Marjanovica da vidim Janu. Ona je spavala, Vera mi je skuvala kafu i rekla da sednemo u studio. U međuvremenu se dete probudilo. Vladimir je rekao da se skupljaju novinari, a Jana mi je kazala da joj je mama nestala u travi. Tako mi je dete reklo - navela je Ljubica.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi