"Ostavite mi mrtvo dete na miru!" Otac Milice koja se ubila poslao poruku njenom suprugu

Komšije tvrde da je Milica mnogo patila zbog neverstva muža.

Milica J.
Milica J., Foto: PrintscreenFacebook

Milica Jakovljević (20) iz Osipaonice kod Smedereva, koja je nestala 20. jula, posle višednevne potrage po selu i okolini pronađena je obešena o stablo oraha, na zabačenom delu porodičnog imanja.

Za razlogom samoubistva nesrećne žene, iza koje je ostao trogodišnji sin, njena porodica i dalje traga, a kako za beogradske medije tvrde prijatelji i komšije porodice, Milicu je ubilo neverstvo supruga Jovana Jakovljevića (25).

- Milica je stalno tragala za Jovanom, koji je non-stop švrljao na sve strane. Pisala mu je poruke i zvala ga telefonom dok ga je čekala kod kuće s njihovim malim sinom, kao i njegovim starijim dečakom iz prethodne veze. On je ignorisao njene poruke i zabavljao se sa društvom i drugim ženama. To je Milicu najverovatniej dovelo do očajanja i toga da sebi oduzme život - kaže prijateljica nesrećne devojke.

Na drugoj strani, Miličin suprug Jovan je od trenutka kad je Milica nestala krenuo u potragu za njom i paralelno s tim objavljivao patetične poruke na Fejsbuku kao apel za pomoć u potrazi za njegovom Milicom. Pošto je Milica pronađena, njen muž je objavio poslednju poruku koju je dobio od nje, pred njen odlazak na vešanje.

Miličin otac Mišo Zorić je na Fejsbuku reagovao na Jovanovu objavu u kojoj tvrdi da mu Milica nedostaje i poručio mu da ne govori istinu, optuživši ga indirektno za njenu smrt.

Samoubistvo Milice Jakovljević
Samoubistvo Milice Jakovljević, Foto: Printskrin

- Ja bih sve zamolio da mi ne diraju dete, da ne glume lažnu ljubav, te da, na primer, pišu: "Bebo, nedostaješ mi, izvini što sam te ubio, nisam trebao." Ostavite moje dete na miru - napisao je ozlojeđeni Zorić.

- Milica mi je u 4.58 ujutru, pre nego što je nestala, napisala: "Zbogom, bebi" - ispričao je Jovan u policijskoj istrazi, tokom koje je utvrđeno da je mnogo poruka nesrećnice sa pitanjem "Gde si sad" Jovan ostavio bez odgovora.

On se, prema rečima komšija, dopisivao sa mnogim devojkama na Fejsbuku, gde je otvoreno naveo da je u komplikovanoj vezi iako je zvanično bio u braku. Pošto je pronađeno Miličino beživotno telo, Jovan je na Fejsbuku tvrdio da ga je strašno pogodio prizor obešene supruge.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi