Milica J.
PrintscreenFacebook
Milica J.

PrintscreenFacebook

Milica J., Foto: PrintscreenFacebook

- Milica je i ranije znala da nestane kao tog dana. Tražili smo je svuda i dobijali smo dojave da je u Požarevcu. Tada smo mislili da je pobegla ili skočila u Moravu, ali ispostavilo se da je ovde završila. Kada smo ugledali telo, videli smo najpre crnu kosu preko lica, ali kada sam ugledao papuče, sve je postalo jasno. Nakon dolaska policije i završenog uviđaja, sin i ja smo privedeni. Držali su nas odvojeno. Dali smo izjave, a kasnije se utvrdilo da smo govorili istinu. Prošli smo poligrafsko testiranje, a i obdukcijom je ustanovljeno da je u pitanju samoubistvo vešanjem. Uz to, medicinska dokumentacija je potvrdila da je Milica i ranije imala probleme koji su je terali na zlo. Ona je bila žena moga sina i majka našeg unučeta, pa sam se sa suprugom borio da joj pomognem. Početkom marta ove godine Nataša joj je spasila život. Tad je Milica pokušala da se ubije skokom sa mosta - rekao nam je Branko, a Nataša potvrdila.

- Samo je izletela iz kuće i rekla da ide da napravi neko zlo. K’o bez duše sam išla za njom i stigla je kada se prebacila preko ograde mosta. Tad sam joj rekla da misli na decu, na mog sina i da, ukoliko skoči, i ja ću za njom. Nekako sam uspela da je zgrabim a ona me je ujela pokušavajući da se otrgne. Borila sam se s njom da je spasim. U tom trenutku je naišao prolaznik, a za njim i policajci koje je suprug pozvao u pomoć. Taj čovek ju je zgrabio, a policajci su je odvezli u bolnicu - kaže Nataša.

U razgovor se umešao Branko, koji je rekao da niko ne zna šta su poživeli s njom, a da sad svi naklapaju svoje teorije šta se dogodilo, a pojedini upiru i prst u njegovu porodicu sa sumnjom da su je oni ubili.

Milica J.

PrintscreenFacebook

Milica J., Foto: PrintscreenFacebook

- Narodu usta ne možeš da zapušiš. Čuo sam da smo je zadavili kesom, držali u podrumu i svakojake budalaštine, a mene boli ta neistina jer smo skoro sve učinili da ona živi s mojim sinom. Niko se ne pita kako je nama i na koji način smo se borili za nju i sina. Bila je na lečenju i tek sad smo uvideli da lekove nije pila. Ljutila se što smo joj rekli da ne može da spava do 10-11 sati jer ima obaveze oko dece. Stalno je visila na telefonu, koji do danas nije pronađen - ispričao nam je Branko.

Bila žrtva seksualnog zlostavljanja?

Meštani sela Osipaonica i Skobalj za Milicu kažu da je imala skroman život pre udaje, ali i da se priča da je ona navodno bila i žrtva seksualnog napastvovanja.

- Priča se da je neko pokušao Milicu da napastvuje kada je imala 12 godina i da od tada vuče traume. Navodno je par puta pokušala da digne ruku na sebe. Tuga je to velika, njena majka se skoro porodila i rodila sedmo dete, a otac se snalazi kako zna i ume - rekli su meštani.

Muž spava sa njenom slikom

Jovan Jakovljević od trenutka tragedije ne odvaja se od Miličine slike i s njom spava.

- Sinu je najteže, iako smo zbog nje imali probleme, on ne prestaje da je voli čak i sad. Stalno kuka kako mu nema života bez nje - rekla je Jovanova majka Nataša.

Jovan juče nije bio kod kuće jer je, kako njegovi roditelji kažu, otišao da prodaje lubenice na pijacu.

Pročitajte još:

Komentari (1)

Edit

14.08.2020 12:37

Da li sama il je neko ubio,iako je jako tuzno,odmorila se od ove gomile budala.Nek joj dusa pronadje negde mir,ako i to postoji :(