Hitna pomoć
Alo!/ Dejan Briza
Hitna pomoć

Alo!/ Dejan Briza

Foto: Alo!/ Dejan Briza

Janoš L. (64) osakatio nevenčanu suprugu Klaru T. (56) posle žučne svađe. Klaru u lokvi krvi našao sin, a Janoš preminuo pred policijom i lekarima

Nezapamćeno porodično nasilje dogodilo se u nedelju kasno po podne, kada su se Klara i Janoš posvađali.

- Njih dvoje su živeli u njenoj kući, a u istom domaćinstvu žive i njeni sin, snaja i unuci. Kada su prekjuče počeli da se svađaju, Klarin sin je pokupio decu i ženu i odveo ih iz kuće kako ne bi slušali psovke i uvrede i da se deca ne bi potresala - kaže izvor i nastavlja:

- Janoš je iskoristio to što je ostao sam sa ženom i uzeo je mačetu, kojom je osakatio ženu. Isekao joj je četiri prsta leve šake, posekao je po glavi, ali i čitavom telu. Pošto se žena onesvestila, on je mislio da ju je ubio, ostavio je u lokvi krvi i otišao u šupu da spava.

Klarin sin posle nekog vremena vratio kući, najverovatnije kako bi smirio uzavrele strasti između majke i njenog partnera, ali da je zatekao majku u lokvi krvi.

- Pozvao je Hitnu pomoć i policiju. Klara je prevezena u bolnicu, gde je operisana i trenutno je stabilno - kaže izvor i dodaje da je Janoš L. nađen u šupi.

Hitna pomoć

Alo!/ Dejan Briza

Foto: Alo!/ Dejan Briza

Telo Janoša L. preneto je na obdukciju kako bi se utvrdilo od čega je tačno umro.

- Ne isključuje se ni mogućnost da je popio neki otrov ili tablete, mada nije pokazivao znake trovanja. Obdukcijom će biti rešena misterija njegove smrti - kaže izvor. Motiv krvavog pira još nije utvrđen.

- Moguće da je Janoš bio ljubomoran i da su se zbog toga posvađali - kaže jedan komšija i dodaje da je Klara dobra osoba, dok njenog partnera Janoša ne poznaje dobro.

- Koliko znam, oni su ranije bili u vezi, ali su se rastali. Ona je radila u inostranstvu i došla je ovde nedavno, a onda smo ponovo počeli da viđamo i njega. Verovatno su se pomirili - kaže komšinica.