NIŠKA POLICIJA ZAUSTAVILA MANIJAKA Nakon što su kontaktirali žrtve od šoka nisu znale šta da kažu - istina je bila strašna!

Slučaj koji je uznemirio stanovnike Niša

Policija
Policija, Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Niška policija uhapsila je M.M. (43) iz ovog grada zbog polnog uznemiravanja jer je tokom jula meseca fotografisao žene tako što bi im podmetnuo telefon ispod suknji i haljina.

Kako saznajemo, on se kretao po tržnim centrima i parfimerijama znajući da tamo može pronaći mlade žene i da iskoristi njihovu nepažnju, neprimereno ih slikao.

- Birao je devojke i žene u kraćim suknjama i haljinama, čekao da se okrenu, a zatim bi im zavukao telefon ispod odeće. Nijedna od njih nije ga primetila, a otkriven je zahvaljujući radnici jedne parfimerije koja ga je uočila i pozvala policiju. Prodavačica ga je dobro opisala, pa je pregledom kamera video nadzora prepoznat među kupcima, a zahvaljujući intenzivnom operativnom radu policije, i identifikovan – navode naši izvori upoznati sa ovim slučajem, prenosi Telegraf.

Žrtve manijaka saznale su da su slikane tek kada su došle u policiju.

- Žene su bile šokirane, nisu imale pojma da su bile meta manijaka. Za sada nije utvrđeno da je on te fotografije dalje distribuirao, pa je delo okarakterisano kao polno uznemiravanje. U njegovom telefonu su pronađene četiri fotografije ali se ne isključuje da je slikan i veći broj žena što će biti utvrđeno veštačenjem uređaja – objašnjavaju naši sagovornici.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi