Jovana Aleksić
Facebook Printscreen
Jovana Božović

Privatna arhiva

Jovana Božović, Foto: Privatna arhiva

Srbiju je juče s jutra sačekala ružna vest o tragičnoj smrti Jovane Aleksić (16). Reč je o devojčici koja je poginula na motoru, na Valjevskom putu u obrenovačkoj opštini, selu Piroman.

Sve sto zelim u ovom trenutku

idi, idi iz života moga

srce mi je izgorelo moje

a duša je ostala bez svoga

 

Ne, neću plakati

srce mi je puno radosti

 

Veselo mi s tobom nekad beše

al' kad je sa neba zvezda pala

sad mi osta' samo bleda slika

sto mi tvoja sestra jednom dala

Jovana se vozila na motoru sa starijim bratom Milutinom Božovićem (22), koji je takođe teško povređen u nesreći, ali se njegovo stanje stabilizovalo na VMA.

U sudaru sa automobilom Jovana je izgubila život, a kako su novinari otkrivali informacije iz života nastradale devojčice, tragedija se uvećavala.

Naime, Jovana se udala pre umalo dve godine - 19. juna 2019, a nešto više od godinu dana potom, dobila je ćerku. Ne samo da je jedan mlad život ugašen, već je sedmomesečna beba ostala bez majke.

Poslednja objava sa Fejsbuka, koja dodatno soli ranu, jeste pesma čiji stihovi kidaju dušu. Reč je o temi iz "Sivog doma" - "Sve što želim u ovom trenutku".

Jovana Aleksić

Facebook Printscreen

Jovana Aleksić, Foto: Facebook Printscreen

Nastaradala maloletna lepotica, jedna od šestoro dece svojih roditelja, supruga i majka podelila je ovu objavu ni 12 časova pre odlaska na onaj svet. Kako se iz medija saznalo, tragedija se desila 12. juna oko 21 časa, dok je stihove "Ne, neću plakati, srce mi je puno radosti" objavila na svom Fejsbuk profilu tog prepodneva u 10.28č.