Nemanja Buha
facebook
Nemanja Buha

facebook

Nemanja Buha je zadobio razderotinu na čelu, Foto: facebook

Nemanja Buha (31), bratanac Ljubiše Buhe Čumeta (55), prvog svedoka-saradnika u procesu za ubistvo premijera Zorana Đinđića, koji je povređen u noći između subote i nedelje u Surčinu, imao je saobraćajku posle burne svađe sa suprugom oko poruka u mobilnom telefonu, saznaje „Alo!“ od izvora bliskih istrazi. On je najpre tvrdio da je nepoznati napadač pokušao da ga ubije, posle čega je on prilikom bekstva imao udes!

- Nemanja je sve izmislio. Nije bilo nikakvog atentatora, već se ispostavilo da se zakucao u drvo posle svađe sa suprugom Nikoletom (25) i to pošto se sa njom posvađao oko poruka koje je ona videla u njegovom mobilnom telefonu. Navodno su posredi bile poruke ženske osobe. Posle svađe, supruga je izašla iz auta, a on je dao gas i zakucao se drvo u blizini. Policiji je najpre prijavio da je nepoznati napadač pucao u njega iz sačmarice dok je bio u svom „audiju“, koji je bio parkiran na pumpi, pa da je bežeći do atentatora doživeo udes - kaže izvor „Alo!“.

Novak Buha hoće da preuzme hotel

ALO/Dejan Briza

Novak Buha, Nemanjin otac, Foto: ALO/Dejan Briza

- Međutim, kada je prevezen u Urgentni centar, Buha je promenio priču i rekao da je zapravo imao udes, pa je kolima sleteo s puta. Na glavi je imao lakšu povredu i on je posle ukazane lekarske pomoći pušten kući - kaže naš izvor.

Čume bez komentara, Novak nedostupan

Jedan meštanin Surčina rekao je za naš list da Nemanja nije problematičan momak i da o njemu može sve najbolje da kaže. Za razliku od njega, njegov brat Nikola jednom je učestvovao u tuči. Novak Buha nije bio dostupan za komentar, dok Ljubiša Buha nije hteo da daje nikakve izjave u vezi sa celim slučajem.

Posle cele uzbune, on je medijima izjavio da niko nije pucao i da je sleteo sputa i udario u drvo. Rekao je da je glavom udario u volan i da zbog toga ima čvorugu.

Nemanja je sin Čumetovog brata Novaka. Oženio se Nikoletom i dobio ćerkicu, koja sada ima 11 meseci. Na njegovom Fejbuk nalogu može da se vidi koliko je privržen ćerkici i supruzi.

Nemanja Buha živi na visokoj nozi. Često putuje, a na njegovom Fejsbuk profilu može se videti da često putuje po svetu, i to uglavnom na egzotične destinacije, poput Dubaija, SAD, Monaka i drugih mesta.

PROČITAJTE JOŠ