Težak udes na Ibarskoj magistrali
RINA

 

Težak udes na Ibarskoj magistrali

RINA

Težak udes , Foto: RINA

U sudaru dva automobila u Novom Pazaru poginule su četiri osobe, a na teritoriji naše zemlje poginula su još dvojica motociklista i dva pešaka. Poslednja tragedija dogodila se jutros u 9.30 sati.

Kod naselja Lukare poginule četiri osobe.

U udesu koji se desio juče nešto pre ponoći u prigradskom naselju Lukare, nadomak Novog Pazara, na licu mesta su nastradale tri osobe. Prema pisanju medija, nastradala je jedna osoba koja je upravljala vozilom ''audi A6'' i dve osobe iz vozila marke ''opel''.

Prema pisanju medija, u međuvremenu je preminula i četvrta osoba.

Jedan motociklista stradao u ataru sela Miroč, drugi u mestu Riđake.

Motociklista Nemanja S. (17) je nastradao sinoć u nesreći koja se desila u ataru sela Miroč, na putu Majdanpek-Braz Palanka.

- Došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su teško povređena dva mladića, a jedan od njih preminuo je u ZC Kladovo od posledica zadobijenih povreda - potvrđeno je u PU Bor.

Motocikl koji je vozio Nemanja S. (17) sleteo je sa puta. Nemanja je stradao na licu mesta, a Nenad R. (18) koji je bio sa njim na motociklu zadobio je teške povrede, preneli su mediji.

Drugi vozač motocikla poginuo je jutros oko 9 sati kada se, prema pisanju Blica, dogodio sudar automobila i motocikla u mestu Riđake na putu Šabac-Valjevo.

Nastradala dva pešaka

Pešak K.N. (88) preminuo je juče oko 8.30 sati u mestu Ribari na putu Šabac-Loznica kada ga je pokosio vozač automobila "fiat doblo", preneli su mediji. K.N. je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Jutros u 9.30 sati je u Nišu poginuo pešak, kada ga je udario automobil na Bulevaru Nemanjića, kod TC Zona 3, nedaleko od pijace Boško Buha.

Kako samo već pisali, pešak je prelazio ulicu van obeleženog pešačkog prelaza, naletela je škoda, aranđelovačkih registarskih tablica, kojom je upravljao Nišlija.

Pročitajte još: