NOVI ŠAMAR SRBIJI Koljač Srba uhapšen u Albaniji, vršio jezive stvari, jurio ga Interpol, a onda su uradili nečuveno!

Kosovska ministarka spoljnih poslova Meljiza Haradinaj Stubla izjavila je danas da je bivši pripadnik OVK koji je priveden u Albaniji, jer se nalazi na poternici Interpola oslobođen.

OVK
Foto: arhiva

Ona je navela da je nakon što je pročitala objavu Hisnij Gucatija, o pritvaranju bivšeg borca Oslobodilačke vojske Kosova Murteza Kastratija, odmah kontaktirala albanskog ministra spoljnih poslova Genta Cakaja.

Prema njenim rečima, Cakaj je brzo reagovao i pojasnio da je Kastrati zaustavljen radi provere i pušten, javila je prištinska televizija Kljan Kosova.

“Neprihvatljivo je da se Srbija pred međunarodnim predstavnicima pretvara da je navodno konstruktivna prema Kosovu, dok čim se zatvore vrata takozvanog dijaloga, nezakonite akcije protiv Kosova se nastavlja”, rekla je Haradinaj Stubla, prenosi Kosovo onlajn.

Ona je navela da zahteve Srbije preko Interpola albanske vlasti moraju ažurirati "tako da odražavaju političku i pravnu stvarnost Kosova" i dodala da će raditi zajedno sa organizacijama koje su potekle iz rata tako da kosovska vlada, odnosno ministarstvo spoljnih i unutrašnjih poslova, albanskim vlastima stave na raspolaganje spiskove veterana Oslobodilačke vojske Kosova.

Povezane vesti

 • Korisnik: Losmi
  03/08/2020 - 10:47
  Takvi NE trebaju da se Hapse,za sta nam Bia sluzi I njeni operativci.Nekada u ono vreme od UDBE nisu MOGLI da se sakriju ni na kraj sveta,a kamoli da ZIVE MIRNIN ZIVOTOM takozvani NEPRIJATELJI DRZAVE!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi