Majka i otac
Alo.rs/ D. I.
Majka i otac

Alo.rs/ D. I.

Majka i otac, Foto: Alo.rs/ D. I.

"Ona nije bila u sudnici već u posebnoj prostoriji, a mi smo bili u sudnici. Ona nama nije govorila sve detalje i sada smo prvi put neke stvari čuli i drago nam je što je iznela sve pred sud. Nama je bilo grozno, ali sa druge strane nam je drago što je govorila istinu i dokazala još jednom da je ona samo lavica i ništa više". Ovim rečima nakon današnjeg suđenja Ninoslavu Jovanoviću poznatijem kao Malčanski berberin govorila je A. K., majka devojčice za čiju je otmicu i zlostavljanje optužen Jovanović.

Preporučujemo:

Na pitanje kako se ponašao Ninoslav majka devojčice je kazala da je bio crven u licu.

- Videla sam samo da je bio crven, verovatno od besa, ne znam šta je sa tim čovekom… Ali mi smo jedva izdržali njegovo prisustvo - kaže majka. Na pitanje kakvu kaznu bi trebalo da dobije Jovanović, majka je rekla da ne vidi “belog dana”.

I devojčicin otac kazao je da mu je bilo teško na današnjem suđenju.

- Prvi put sam saznao neke stvari, nisam mogao da slušam njenu priču tako da sam posle nekih pola sata napustio sudnicu - kazao je R. K.

Na pitanje kako se osećao, kazao je da je bio nervozan, ali da je prezadovoljan zbog njene izjave i kako se ona držala.

- Mnogo je teži dan bio za moju ćerku, a ona se izborila sa tim, dva i po sata je trajao razgovor sa sudijom i ja sam prezadovoljan što se njene izjave tiče. Dokazala je da je prejaka devojčica za njene godine - kazao je R. K. i dodao da očekuje da pravda bude zadovoljena i da Jovanović dobije doživotnu robiju.

Devojčicina baba, Z. S. kazala je da je celo jutro plakala, da ne može više da izdrži.

Pročitajte još:

Komentari (1)

rsfgdgh

02.10.2020 19:37

1234466788