OD NJEGA SU TRAŽILI DA UBIJE VUČIĆA! Ovako se bahatio po Evropi dok su ga jurile sve policije sveta (VIDEO)

Čaba Der, plaćeni ubica koji je optužen za brutalnu likvidaciju Nebojše Markovića na Banovom brdu 2018. godine, bezbrižno se provodio na hrvatskom primorju dok su za njim jurili brojni istražni organi.

Čaba Der, Foto: Printscreen

Na društvenim mrežama pojavio se snimak Dera kako se vozi jahtom, na kojoj se vijori hrvatska zastava, gde objašnjava nešto ženskoj osobi. Zbog jakog vetra i buke motora, nije razumljivo šta je tema razgovora, samo se na kraju snimka čuje ženski glas koji kaže "ok".

Čaba Der je optužen za brutalnu likvidaciju Nebojše Markovića 2018. godine na Banovom brdu, koji je ubijen greškom. Njega je Der pomešao sa Aleksandrom Šarcem, prišao mu bez maske i sa osmehom ispalio u njega nekoliko hitaca. Zbog ovog zločina on je kasnije dobio nadimak "nasmejani ubica".

U međuvremenu Mađarska policija ga je lišila slobode. Nedavno je ponovo dospeo u žižu javnosti kada je objavljeno da je tokom ispitivanja mađarskim pripadnicima policije otkrio informaciju da su mu dve kriminalne grupe nudile novac da likvidira predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Plaćeni ubica Čaba Der je policiji u Budimpešti otkrio da je dobio ponudu od dve različite kriminalne organizacije s naših prostora da ubije predsednika Aleksandra Vučića.

Čaba Der (38) iz Čantavira, kod Subotice, prvo je bio sitan lopov, koga su u Kazneno popravnom zavodu Sremska Mitrovica, preobrazili u plaćenog ubicu. On je u Novom Sadu, u kafani na Trgu mladenaca, pred desetinom gostiju iz pištolja 2004.godine usmrtio Branislava Jelačića, a sa lica mesta pobegao biciklom. Kasnije je optužen za još tri ubistva u Amsterdamu, Budimpešti i već pomenuto ubistvo na Banovom brdu u Beogradu.

Povezane vesti

 • Korisnik: Kaligula
  24/11/2020 - 09:50
  Ili je on previše sposoban, ili su ostali totalno nesposobni. Ili ima zaštitu. Glasam za poslednje.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi