Pas Maks nanjušio leš komšije
Privatna arhiva
Pas Maks nanjušio leš komšije

Privatna arhiva

Pas Maks nanjušio leš komšije, Foto: Privatna arhiva

Kako je Miljković rekao za „Alo!“, Maks mu je signalizirao da sa njegovim komšijom Markom T. (36) nešto nije u redu. Nesvakidašnji slučaj dogodio se u Višnjičkoj banji u Beogradu.

- Maks je zastao ispred komšijinih vrata i počeo je da ih grebe i cvili. U tom trenutku sam osetio neprijatan miris, pa sam obavestio predsednika skupštine stanara, a on policiju. Kasno uveče je provaljeno u stan i tada je pronađen leš - rekao je za „Alo!“ Miljković.

Kako saznajemo, pokojni Marko je imao problema u kraju sa pojedinim komšijama, koje su ga više puta prijavljivale zbog buke. On je, navodno, bio dežurni krivac.

- Priča se da je pre nekoliko meseci završio u nekoj ustanovi na lečenju. Po izlasku se povukao i bukvalno nije ni izlazio iz stana. To sam primetio jer mu je na kvaku bila zakačena kesa sa namirnicama, koje danima nije uzimao. Normalno, zabrinut za komšiju pozvonio sam mu i tada je otvorio vrata. Bio je uplašen i izgubljen, samo je promrmljao kako ne želi nikome da smeta, pa je uzeo kesu. To je bilo prošle nedelje i tada sam ga poslednji put video živog - kaže Ivan.

Pročitajte još:

Tagovi