Policija
Alo!/Masanori Jošida
Policija

Alo!/Masanori Jošida

Policija, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Internet predator D. M. iz Kruševca je na Fejsbuku proganjao devojčicu (13) iz istog mesta, slao joj fotografije svog polnog organa, govoreći „da mu je baš velik“ i poručivao joj „da bi joj svašta radio!“

Njena majka Marija R. svedoči za „Alo!“ da je to neprijatno iskustvo kod ćerke i nje izazvalo traume.

Ovaj Kruševljanin ima poduži staž kad je reč o opsedanju na Fejsbuku jer je iste poruke slao na lažne profile devojčica tog uzrasta iza kojih se kriju lovci na pedofile iz grupe „Stoppedofiliji SP“. Kada ga je Marija R. prijavila, ispostavilo se da je reč o istoj osobi.

Manijak pedofil

Alo!/Ana Paunković

Manijak pedofil, Foto: Alo!/Ana Paunković

- Medena, dig’o mi se. Hoćeš da vidiš, moj je baš velik - napisao je Marijinoj ćerki D. M. (13), na šta mu je ona uzvratila: „Pedofilu, prekini da me uznemiravaš“, ali ni posle toga nije odustao.

- Nisam pedofil, samo sam napaljen - poručio je predator i nastavio da joj se obraća vulgarnim rečnikom, a potom joj je poslao sliku svog polnog organa.

Pedofil se krije iza lažnih fotki

- U ovom slučaju, devojčica nam se obratila direktno uz prosleđivanje prepiske i profila sa kojeg je uznemiravana. To je bio prvi put da nam se žrtva sama javi, nakon čega smo pozvali njenu majku. Uvidom u profil, primetili smo da mladić koristi tuđe fotografije i prikriva svoj identitet. Ovaj egzibicionista uopšte ne obraća pažnju na to da li slike svog polnog organa šalje detetu od 11-12 godina, zbog čega je verovatno opasan po decu i u stvarnom životu. Sve prepiske i fotografije biće prosleđene policiji - kažu lovci na pedofile.

Majka kaže da je odmah primetila da se sa njenom ćerkom nešto čudno dešava.

- Kada sam došla s posla, videla sam da se ćerkom nešto čudno dešava. Povukla se u sebe, pa sam je odmah pitala šta je bilo, da li se nešto dogodilo. Bila je vrlo uznemirena. Rekla mi je da joj neki momak šalje nepristojne poruke i slike, da joj se obraća vulgarnim rečima. Rekla sam joj da ga blokira i da se više ne sekira. I mene je sve mnogo uznemirilo, uplašila sam se zbog ćerke. Pokušala sam da je smirim, jer danas takvih manijaka ima sve više - svedoči Marija R.

Ona za „Alo!“ kaže da je tražila od ćerke da pogleda prepisku i da se posle toga još više zabrinula.

- Predator se ćerki predstavio lažnim imenom i rekao joj da ima 16 godina. Pisao joj je da je slatka i poslao joj je sliku svog polnog organa - u neverici se priseća Marija R. i dodaje da ćerka i manijak nisu prijatelji na Fejsbuku.

Uprkos tome što je bila prelašena, Kruševljanka (13) sama je prijavila manijaka međunarodnoj organizaciji „Stoppedofiliji SP“. Njena majka navodi da ju je gest njene ćerke pozitivno iznenadio.

- Moja ćerka je od druga saznala za ovu organizaciju. Rekla mi je: „Mama, ja ću da ga prijavim.“ To je ubrzo i uradila. Mogu reći da sam ponosna na nju - kaže majka i preporučuje svima koji imaju iste ili slične probleme da se obrate toj grupi.