selo, kuća
Alo!/Masanori Jošida

 

selo, kuća

Alo!/Masanori Jošida

selo, kuća, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Više javno tužilaštvo u Pančevu podiglo je optužnicu protiv V. J. (43) iz Banatskog Novog sela, osumnjičenog da je obljubio ćerku (17), a snimak odnosa i njene nage fotografije delio na Fejsbuku, i da je dovodio migrante u kuću nudeći im ćerku za prostituciju.

Iz Višeg javnog tužilaštva danas je saopšteno da je protiv V. J. (43) iz Banatskog Novog Sela nakon završene istrage podignuta optužnica zbog sumnje da je izvršio krivično delo obljuba zloupotrebom položaja i krivično delo trgovina ljudima.

- Okrivljenom se optužnicom stavlja na teret da je u vremenskom periodu od marta do aprila 2020. godine u Banatskom Novom Selu, zloupotrebom svog položaja roditelja naveo na obljubu maloletno lice koje mu je povereno radi staranja i vaspitavanja, tako što je u svojoj kući u dva navrata izvršio obljubu sa svojom maloletnom ćerkom rođenom 2003. godine a tokom jedne od obljuba tražio od nje da drži uključenu kameru na mobilnom telefonu, na koji način je napravljen snimak seksualnog čina - navodi se u saopštenju VJT u Pančevu.

Preporučujemo i:

Kako se dalje navodi, takođe, okrivljenom se optužnicom stavlja na teret da je od početka 2019. godine do aprila 2020. godine u Banatskom Novom Selu, zloupotrebom poverenja i odnosa zavisnosti, te teških prilika svoje maloletne ćerke rođene 2003. godine.vrbovao istu da se prostituiše tražeći da na taj način zarađuje novac, u koju svrhu je pozivao i dovodio migrante u kuću i nudio im oštećenu za prostituciju, a takođe je u svrhu pribavljanja klijenata, podelio preko jedne društvene mreže sa više različitih naloga snimak seksualnog čina između njega i oštećene kao i tri njene nage fotografije koje je sam načinio.

Optužnica je podneta Višem sudu u Pančevu 13. jula 2020., trenutno je u postupku ispitivanja te još uvek nije potvrđena, navodi tužilaštvo.

- Okrivljeni V. J. se nalazi u pritvoru zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da bi boravkom na slobodi u kratkom periodu ponovio krivično delo, imajući u vidu da se radi o ranije osuđivanom licu, te je od strane tužilaštva predloženo da mu se pritvor produži po ovom osnovu do završetka glavnog pretresa - navodi se u saopštenju VJT u Pančevu.

Mediji su ranije pisali da je maloletna žrtva u policiji potvrdila da ju je otac naterao da budu intimni i da to snime, govoreći joj da će tako da se obogate.

V. J. je eksplicitni snimak okačio na Fejsbuk uz poruku prijateljima: "Vrata su vam otvorena. Koštaće vas 2.000 dinara".

Pročitajte još:

 

 

Komentari (3)

Bojana

16.07.2020 08:38

Ubiti monstruma!

Lupus

16.07.2020 11:31

Kako da izglasamo smrtnu kaznu????Referendum?Ajmo !

Osvetnik

16.07.2020 21:51

Monstruma treba po kratkom postupku.