Policija
Alo / Vladimir Marković
Policija

Alo / Vladimir Marković

Policija, Foto: Alo / Vladimir Marković

Protiv Nišlijke stare 52 godine biće podneta krivična prijava za nasilje u porodici u redovnom postupku jer je u toku svađe pedesetdevetogodišnjeg muža ubola nožem u ruku.

Pročitajte još:

Njoj su istovremeno izrečene i obe hitne mere predviđene Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici koje podrazumevaju udaljenje iz porodičnog stana i jednomesečnu zabranu prilaska i komunikacije sa suprugom.

Kako se nezvanično saznaje, do svađe supružnika i bizarnog slučaja nasilja u porodici došlo je 29. juna uveče zbog - fotografija u mobilnom telefonu!?

Policija

Alo / Vladimir Marković

Foto: Alo / Vladimir Marković

- Njen suprug se bavi planinarenjem i pet dana je bio odsutan od kuće. Kada je došao kući, počela je rasprava sa ženom oko nekih fotografija iz mobilnog telefona koje je ona tražila da joj pokaže. U toku svađe, žena je počela da vadi noževe iz kuhinjskog elementa i da ih baca po podu. Međutim, jednim nožem ga je ubola u šaku leve ruke. Nakon toga izašla je iz stana napolje - kaže izvor blizak događaju.

Kampovanje Planina Planinarenje Šator

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Prema nezvaničnim saznanjima, povređeni muž je obavestio policiju koja je pozvala njegovu suprugu i sa njom obavila razgovor u stanici policije, nakon čega će prortv nje biti pokrenute mere koje zakon propisuje - podnošenje krivične prijave za nasilje u porodici, udaljenje iz stana i zabrana prilaska.

U niškoj policiji potvrđeno je samo da im je događaj prijavljen i da je o slučaju obavešteno nadležno tužilaštvo.

Preporučujemo: