Policija
Rina
Policija

Rina

 Foto: Rina

Davor D. (30) iz Kragujevca uhapšen je zbog sumnje da je posle svađe teško ranio poznanika N. N. (26) ispred prodavnice

Davor D. (30) iz Kragujevca uhapšen je zbog sumnje da je posle svađe zabio nož u grudi sugrađaninu N. N. (26). Povređeni mladić je u teškom stanju prebačen u bolnicu, a Davor se zasad tereti za pokušaj ubistva.

Incident je započet u prodavnici u Ulici Drage Todorović u Kragujevcu.

Svađa pa tuča

Dva mladića su se posvađala, a potom i potukla u trgovinskom objektu.

Nakon toga su izašli napolje, a tuča je postajala sve žešća.

Onda je, kako se sumnja, Davor zario oštro sečivo u grudi svog suparnika.

Nesrećni mladić nije znao šta ga je snašlo, počeo je da pada, a krv je lila na sve strane - kaže sagovornik blizak istrazi i dodaje:

- Sreća u nesreći je bila što je napadač promašio srce, pa je N. N. dobio šansu da preživi. Ipak, kako saznajemo, probušeno mu je plućno krilo i zadobio je povrede opasne po život. Upravo zato Davor je osumnjičen za pokušaj ubistva, a uhapšen je ubrzo nakon napada i u utorak ujutru će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu.

Horor na ulici

Tuča se dogodila u Bagremaru, kragujevačkom naselju ozloglašenom po obračunima lokalnih dilera i bandi.

Radnici prodavnice u kojoj je sukob počeo videli su čitavu horor scenu od početka do kraja.

Nisu želeli da se pojavljuju u medijima, ali kažu da su prisustvovali horor prizoru koji će sigurno pamtiti celog života. Kažu da su videli tuču, ali se niko nije nadao stravičnom krvoproliću koje je usledilo.

Davor sa svojom porodicom živi u istoj ulici u kojoj se dogodio pokušaj ubistva. U prodavnici ga poznaju, a kako saznajemo, on i žrtva se znaju odranije. Lekari nakon operacije pokušavaju da održe N. N. u životu. U slučaju najgoreg scenarija, Davor će biti prvi osumnjičeni za ubistvo.

Pročitajte još: