LEKAR OTKRIO HOROR! Pradeda odveo dete kod lekara, kada je mališan počeo da govori, odmah su pozvali policiju! Ocu određeno 30 dana u zatvoru!

Na predlog Višeg javnog tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, Marku K. (30), koji je osumnjičen da je obljubio svog petogodišnjeg sina, određen je pritvor u trajanju do 30 dana. Kako se nezvanično saznaje, osumnjičeni otac pred sudijom negirao je krivicu, pravdajući se da nikada ne bi povredio svog sina.

Borča, policija, hronika, uviđaj
POlicija, ilustracija, Foto: Alo / Dejan Briza

Nakon saslušanja osumnjičenog Marka iz Sremske Mitrovice, Više javno tužilaštvo donelo je naredbu o sprovođenju istrage, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio ovo krivično delo, a kako saznaju "Novosti" predlog za određivanje pritvora donet je između ostalog i zbog visine kazne za krivično delo koje mu se stavlja na teret pri čemu je došlo do uznemiravanja javnosti.

Da li treba povećati kazne za pedofiliju?

Ukupan broj glasova: 323

  • Da: 100% (322)
  • Ne: 0% (1)

Slučaj koji je potresao ne samo ovaj grad već i šire, odigrao se u petak popodne kada je pradeda petogodišnjeg dečaka doveo kod lekara zbog zdravstvenih problema.

- U razgovoru pedijatra i dečaka, kako je dete reklo da spava sa ocem i da ga on često dodiruje po intimnim delovima tela, lekaru se pojavila sumnja i odmah je obavestio policiju.- kaže izvor ovog lista iz istrage dodajući da ranije nije bilo prijava nasilja u ovoj porodici kao i da otac nije krivično gonjen.

U naselju gde živi ova porodica, komšije su i dalje u neverici i šoku. Za Marka kažu da se "udao" u Sremsku Mitrovicu i da sa njim nikada ranije nisu imali problema.

- Žena mu radi negde u inostranstvu a on je došao u tastbinu. Brinuo je o malom, vodio računa, ali šta je iza nečija četiri zida to niko ne zna.- kaže jedan od komšija iz ove ulice.

Povezane vesti