Mika Aleksić sa ženom
Privatna arhiva
Mika Aleksić sa ženom

Privatna arhiva

Mika Aleksić sa ženom, Foto: Privatna arhiva

- Biće šta će biti - rekla je supruga osumnjičenog Mike Aleksića za "Kurir" i dodala da nema daljih komentara.

Podsetimo, Miroslav Mika Aleksić uhapšen je pre dva dana zbog osnova sumnje da je izvršio krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje.

Kako je MUP saopštio, on je osumnjičen da je u periodu od 2012. do 2020. godine, u prostorijama svoje škole glume u Beogradu, seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dve za vreme izvršenja krivičnog dela bile maloletne.

Milena Radulović

ATA Images

Milena Radulović, Foto: ATA Images

Poznatom profesoru glume određeno je zadržavanje i on će danas biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nakon javnog poziva policije da se jave druge devojke koje je Aleksić seksualno napastvovao, još dve osobe su ga prijavile policiji.

Poznata glumica Milena Radulović u ispovesti je ispričala je da je Aleksić dok je bila maloletna silovao i da se to dogodilo više puta.

Milena Radulović ispričala je da su ona, i nekoliko devojaka od kojih su neke maloletne, prijavile policiji da ih silovao ili seksualno uznemiravao Miroslav Mika Aleksić, čuveni vlasnik škole glume. Nakon ove prijave Aleksić je uhapšen, a ova priča podigla je veliku buru u Srbiji.

Komentari (1)

GOCA

18.01.2021 13:05

Pa dobro,gde ste bili do sada da ga prijavite,vec ste cekali tolike godine..U svakom slucaju,zlotvor treba da odgovara i dosledno bude kaznjen.