naručeno ubistvo
Printscreen
naručeno ubistvo

Printscreen

naručeno ubistvo, Foto: Printscreen

Milivoje M. (63), uhapšen zbog sumnje da je platio 5.000 evra S. M. za ubistvo svoje bivše supruge Z. J. (41), pre nego što su mu stavljene lisice na ruke, ostavljao je uznemirujuće komentare na svom profilu na Fejsbuku u kojima je, može se sada slobodno reći, najavio šta je naumio.

Milivojeva bivša supruga Z. J. (41) i ranije je strahovala od njega, a kako je nedavno zapaljen automobil njenog sadašnjeg partnera, sumnja da bi i to moglo biti delo njenog bivšeg.

naručeno ubistvo

Printscreen

naručeno ubistvo, Foto: Printscreen

Kako nezvanično saznaje "Blic", kada je načula da joj bivši suprug nešto sprema i da joj je ugrožena bezbednost, odlučila je da prijavi policiji.

- Ne treba mi život ako tebe ne ljubim, ali ako me izdaš, ja ću da ti presudim - jedan je od stihova koji se mogu pronaći na Milivojevom profilu koji sada, nakon što je policija rasvetlila da je naručio ubistvo svoje bivše partnerke. Ovaj komentar objavio je pre oko dve nedelje...

naručeno ubistvo

Printscreen

naručeno ubistvo, Foto: Printscreen

Milivoje je inače odranije poznat policiji, a u policijskoj evidenciji ima i prijavu za nasilje u porodici, upravo prema Z. J. čije je ubistvo naručio.

Milivoje je nedavno izašao iz zatvora, a kako saznaje "Blic", Z. J. se osećala bezbedno dok je on bio u kaznenoj ustanovi. Međutim, pošto je iz zatvora izašao, bila je u strahu i, kako je ispričala, nervozna je odlazila na posao.

I ranije angažovao plaćenike
Pored toga, kako smo saznali u Prnjavoru, Milivoje je već jednom imao posla sa plaćenicima, pošto je dvojicu muškaraca unajmio da nekoga pretuku, ali je policija i taj slučaj na vreme otkrila. Unajmljeni muškarci priznali su za koga rade.

Pre nego što su mu stavljene lisice na ruke, Milivoje M. je već dao S. M. deo novca i automobil kojim je trebalo da "odradi posao".

"Mesecima živim u strahu"
Kako je Z. J. ispričala za "Blic", sa Milivojem je bila u braku 13 godina, ali lepe uspomene na njega gotovo da nema, dok je onih ružnih napretek. Svega pola godine na početku zajedničkog života prema njoj se ponašao normalno, a onda je krenuo pakao. Doslovno ju je držao na oku, kao roba. Nije radila, nije izlazila, nije se viđala sa prijateljima i porodicom. Bila je pod njegovim nadzorom 24 sata.

naručeno ubistvo

Printscreen

naručeno ubistvo, Foto: Printscreen

- Kad sam otišla od njega nisam ni čarape ponela. Otišla sam bez ičega - kazala je Z. J. za "Blic". Iako je tada pobegla odnjega, ispričala nam je da je avgusta 2020. platio nekoliko osoba da je pretuku.

- Hitna pomoć me je vozila u bolnicu. Bilo je mnogo krvi. Pitala sam lekara da li sam unakažena. Samo su rekli da ću videti kada stignem - opisala je pakao kroz koji je prošla.

PROČITAJTE JOŠ: