policija
Shutterstock
policija

Shutterstock

policija, Foto: Shutterstock

Miroljub S. (26) iz sela Žitni Potok kod Prokuplja uhapšen je u šumi u kojoj se skrivao zbog sumnje da je silovao i pretukao ženu (43) u selu Mijajlice kod Bojnika, ukrao telefon iz automobila, a potom zapalio sedam šupa u svom rodnom mestu!

Pratio je na biciklu, a kada je oko 10 sati ujutru završila posao, meštanka ju je ispratila do glavnog puta, kojim se uputila za selo Donji Sekicol. Do sela postoji prečica kroz šumu, a baš tu ju je napasnik, koji je vozio bicikl i pratio je, zaskočio s leđa i oborio u jarak - priča izvor Kurira i dodaje:

Kako kaže izvor, žena je uspela policajcima detaljno da opiše muškarca.

- Kazala je da je reč o mlađem čoveku, koji na ruci ima tetovažu na kojoj piše "Maja". Ona je medicinski zbrinuta i oporavlja se, a policija se dala u potragu za napasnikom - objasnio je nas izvor.

Miroljub S. nekoliko dana posle silovanja skrivao se po šumama izmedu sela Dragi Deo, Kruškar i Bogujevac.

- Meštani Žitnog Potoka za vikend su prijavili da im neko pali pomoćne objekte, ne znajući da je reč o njihovom komšiji, za kojim je policija već tragala zbog napada na ženu. Policijska potraga se intenzivirala, a kada je Miroljub uhapšen, ispostavilo se daje on palio kuće - kazao je sagovornik Kurira iz istrage.

Navodno, osumnjičeni je prošle nedelje bio u nadnici i brao višnje, pa se tu posvađao s roditeljima i krenuo biciklom da se vozi po okolini.

Meštani Žitnog Potoka kažu da je cela porodica Miroljuba S. problematična.

- Priča se da je ležao u maloletničkom zatvoru zbog navodnog ubistva. Osim toga, brat mu je takođe ubio čoveka, a oca mu zovu Robija. Svi su često privođeni i meštani ih se plaše, mi smo najmirniji kad su oni u zatvoru - kažu meštani Žitnog Potoka.

PROČITAJTE JOŠ: