Prevrtanje traktora, traktor
Alo.rs
Prevrtanje traktora, traktor

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Komšije kažu da vrednijeg, poštenijeg i boljeg čoveka nema u kuršumlijskom naselju Baćoglava, gde su živeli Kocići.

- Ovo je strašno. Ostavio je za sobom četvoro dece, suprugu Sunčicu, oca i majku. Od čega će sada da žive? On im je bio stub i podrška - kazala je komšinica porodice Kocić.

Ceo dan na poslu
Ona dodaje da je Slaviša svakoga dana od jutra do mraka bio u šumi. Supruga Sunčica ne radi, već se brine o kući i deci. Najstarija ćerka ima šest godina, a najmlađe su bliznakinje, koje nemaju ni dve godine.

- Tuga do neba - komentariše komšija dok se iz dvorišta porodične kuće u kojoj od ranog jutra dolaze komšije i rodbina čuje plač.

Slaviša je u sredu s jednim radnikom otišao u šumu da vadi drva, koja je prodavao. Obično je zajedno s radnicima obavljao sve poslove. Tako je i sada seo za volan radne mašine, odnosno ogromnog traktora koji vuče panjeve.

Ona dodaje da se traktor tumbao sigurno 70 metara niz nagib, dok se na kraju nije zaustavio.

- Gde ćemo sada, šta ćemo sada bez tebe, ruko moja, živote naš, hranitelju. Zašto on, kada u životu ni mrava nije zgazio - čulo se iz kuće nesrećnog Slaviše.

Humani Slaviša: Pomagao meštanima u vreme vanrednog stanja.

Slaviša je bio čovek kojeg su svi znali po poštenju i humanosti. To potvrđuje i Dejan Milošević, kojem se Slaviša tokom vanrednog stanja javio da pomogne u dostavi hrane i humanitarne pomoći stanovništvu u planinskom području.

- Od početka vanrednog stanja bio je s nama na terenu i svojim terenskim vozilom pomagao nam da dođemo i do najudaljenijih planinskih kuća i pomognemo starima i nemoćnima. Sam se javio - potvrdio je Dejan Milošević iz humanitarne organizacije EHO.