Bolnica
Tanjug
Bolnica

Tanjug

Bolnica, Foto: Tanjug

Iz doma njegovog starijeg polubrata Džemila rečeno je da je Zlatko Gonjanin preminuo u Užičkoj bolnici i to duže od dana nakon prijema. Zlatko, kako kažu članovi porodice, jeste bio bolestan, javljao se lekarima u Sjenici, primao infuziju i dobio lek.

Prošlog četvrtka uveče čuo se sa porodicom polubrata Džemila i rekao im da se oseća bolje i da ne brinu.

- U četvrtak uveče smo se čuli, rekao je da je da ide nabolje, da se ne brinemo. U toku noći mu je pozlililo. Iz Sjenice su ga transportovali za Užice. Tamo su ga stvarno dobro primili, epidemiolozi su svi oko njega bili. Odmah su ga zakačili na respirator. Rekli su da je stanje loše, ali da će sve učiniti zato što je mlad. Stvarno su se trudili - navode iz porodice Gonjanin dodajući da je u subotu jutro ipak stigla tragična vest.

Bratanica navodi i da je Zlatko bio omiljen i da su ga svi poznavali jer je bio taksista. Njoj je bio amidža, ali kao stariji brat. Tuga za njim je velika.

- Običaj je kad imamo preminulog u kući da se ne uključuje televizor. Ljudi su nas zvali i pitali "Je l' to Zlatko preminuo ispred bolnice" - objašnjavaju iz porodice preminulog kako se desilo da saznaju navode koji su ih uznemirili i dodaju da ne krive nikoga, ali da žele da se sazna istina.

Veruju da se razboleo upravo u taksiju. Kada su u ponedeljak otišli po telo, stigli su i pozitivni rezultati testa na korona virus. Iste zloslutne reči stajale su na smrtovnici.

Sa preminulim su se čuli i po prijemu u užičku bolnicu. Rekao im je da je zaboravio punjač i zamolio da mu ga neko dobaci. Nadali su da će se oporaviti.

Za Zlatkom Gonjaninom ostali su majka, sestra i dva polubrata.

Pročitajte još: