Zlostavljanje, silovanje, nasilje
Shutterstock
Zlostavljanje, silovanje, nasilje, Foto: Shutterstock

Strašan slučaj dogodio se nedavno u okolini Šida, gde je emotivna veza okončanja višesatnim mučenjem!

M. Š. (27) je najpre pretukao D. P. (19), sa kojom se zabavljao pet godina, pre toga je namamio u svoju kuću i tu je zlostavljao.

- Sumnja se da su M. Š. i žrtva pet godina bili u vezi, koju su nedavno prekinuli. Navodno, mladić je pozvao devojku kod sebe kako bi porazgovarali i pomirili se. Tada je usledila višesatna tortura - kaže izvor.

Otac nesrećne devojke se oglasio na društvenim mrežama.

- M. Š. se preko tri sata neviđeno iživljavao nad mojom ćerkom. Šamarao ju je takvom silinom da je padala posle svakog udarca. Oborio ju je na pod i udarao svuda po telu i rukama i nogama. Pošto mu to nije bilo dovoljno, uzeo je kuhinjski nož i pretio da će je izbosti do smrti. Na kraju joj je brutalno, prvo tim nožem, a onda makazama, posekao kosu skroz do temena s namerom da je totalno ponizi - napisao je otac i dodao:

- Pravi heroj! Probala je krišom da me pozove, ali joj je oteo i razbio telefon.

U policiji su potvrdili da je protiv M. Š. podneta krivična prijava zbog protivpravnog lišenja slobode i nasilja u porodici, a izrečena mu je i hitna meta zabrane prilaska žrtvi.

Komentari (1)

Srboljub

03.05.2020 08:53

...hitna mera zabrene prilaska žrtvi? A da li su mu rekli: no no, to nisi smeo da radiš. Hajde, obećaj nam lepo da nećeš više...Onda je pušten, jer je obećao da neće više...