BACILA DETE U SEPTIČKU JAMU!? Stravični detalji slučaja koji je potresao Srbiju: Radila je u prodavnici, vodila normalan život...

Dragana R. (26) iz Malog Popovića sumnjiči se da je, nakon što se porodila, dete bacila u septičku jamu ili poljski ve-ce.

Policija
Policija, Foto: Alo / Dejan Briza

Za ovaj slučaj saznalo se kad je žena otišla u bolnicu zbog zdravstvenih komplikacija.

Budući da je konstatovano da se žena nedavno porodila, a da nije želela lekarima da priča o bebi, obaveštena je policija.

- Policija je otišla do njene kuće i pretražila je. Telo bebe pronađeno je u okviru dvorišta kuće u kojoj je Dragana živela, u septičkoj jami ili poljskom veceu - kaže izvor iz istrage.

Dragana R. u kući živi sa sestrom, dvojicom braće i majkom, pričaju meštani Malog Popovića. Kako dodaju, u pitanju je porodica koja se doselila sa Kosova. Draganin otac je, dodaju, preminuo.

policija
policija, Foto: Shutterstock

Pojedine meštane je vest iznenadila jer, kako tvrde, nisu ni znali da je Dragana, koju opisuju kao kulturnu devojku, trudna.

- Dragana je zaposlena u jednoj prodavnici u susednom mestu Glogovac. Suprug ju je video u petak ili subotu, sustigla ga je dok je bio na biciklu. Do tog dana je radila u prodavnici. Niko nije znao da je trudna niti se to primećivalo - priča jedna meštanka.

Kako se saznaje, istragu je vodilo najpre Više javno tužilaštvo u Jagodini za krivično delo teško ubistvo, ali se ipak sada predmet nalazi u Osnovnom javnom tužilaštvu, a delo je kvalifikovano kao ubistvo deteta pri porođaju. Za ovo krivično delo zaprećena je kazna zatvora od šest meseci do pet godina.

Naložena je odbukcija tela bebe i čekaju se nalazi.

Dragana R. i dalje se nalazi u bolnici i njeno saslušanje u tužilaštvu tek sledi.

Povezane vesti

 • Korisnik: EMPEBIS
  25/05/2020 - 14:22
  Zalosno je , Ono Sto je , ova mlada Zena... Morala,da Uradi !? Imo bih NA ovu temi puno toga da Kazem . Ali!?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi