Zoran Marjanović
Marko Metlaš
Zoran Marjanović sa sinom

Marko Đoković

Zoran Marjanović sa sinom, Foto: Marko Đoković

Poziv za svedočenje upućen je tetki ubijene pevačice Ljubici Marković, rođenoj sestri njene majke Zorice.

Ljubica Marković, Jelenina tetka, koja je do poslednjeg dana živela sa Jeleninom majkom izjavila je da Zorica sumnjala u kumu porodice Marjanović, Veru i Zoranovog oca Vladimira da stoje iza zločina.

Objasnila je da je puno vremena provodila kod sestre u kući i da je 7 dana pre ubustva videla Jelenu. Jelena se žalila na odnose u kući, otkriva njena tetka.

- Rekla mi je "Tetka ja ne mogu više, ne mogu da izdržim teško mi je u kući". Na sve se žalila, osim na Zorana, bila je opterećena, nije stizala kod majke ni kafu da popije, viđala je na pola sata.

- Poslednjih dana se žalila, pozajmljivala je pare za cigare i za sitnice, tražila je čak novac i da kupi mami pelene.

Na dan kad je Jelena ubijena ona je iz Kruševca došla u Beograd kako bi bila uz bolesnu sestru. Kada je stigla saznala je da je Jelena nestala.

Zoran Marjanović je izjavio da je Jelena primala poruke

Vladimir Marković,Alo

Zoran Marjanović je izjavio da je Jelena primala poruke , Foto: Vladimir Marković,Alo

- Kada je Jelenino telo pronađeno izbila je svađa između Jelenine majke i Vladimira i Miloša koji su došli u njenu kuću da traže njenu ličnu kartu zbog grobnog mesta za Jelenu.

Govorio joj je "seljančuro jedna, tamo mi dete maltretiraju i tuku".

Na pitanje tužioca da li je sa Zoricom posle zločina razgovarala o tome ko je mogao da ubije Jelenu, Ljubica je rekla da su često pričale o tome.

- Prvo smo mislili da je mafija. Ali sve češće je Zorica odlazila u kuću Marjanovića da vidi Janu, sve je više sumnjala u njih. U Veru i Vladu. Oni su se pitali za sve u kući. Ona je navela i da je Zoran bio dobar prema Jeleni, i da ni Zorica ni Jelena nisu loše pričale o njemu.

Ona je navela i da je Zoran bio dobar prema Jeleni, i da ni Zorica ni Jelena nisu loše pričale o njemu.