Aleksandar
Printscreen
Aleksandar

Printscreen

Aleksandar, Foto: Printscreen

Viši javni tužilac u Prokuplju naložio je i obdukciju, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, a prema nezvaničnim informacijama, više osoba je saslušano radi prikupljanja informacija o nestanku i smrti mladića.

Preporučujemo i:

Telo, koje je isplivalo iz vode, primetili su rođaci Aleksandra P. koji su više od 24 sata bili na jezeru i tragali za njim.

Prema jednoj verziji, nesrećni mladić je najpre ubijen, a zatim bačen u vodu. Navodno, jedna starija žena je videla kako nekoliko mladića iz džipa baca u jezero njegovo telo.

Jedna od sumnji je i da je Aleksandar nekom od momaka sa kojima je bio u društvu dugovao novac. Pre odlaska sa njima, rekao je sestri da će se brzo vratiti.

Aleksandar je u nedelju sa društvom došao na jezero. U popodnevnim časovima, prijavljeno je da ga nema, pa je obaveštena policija, koja je zajedno sa članovima njegove porodice pokušavala da ga pronađe.

- Obdukcija će pokazati koji je uzrok smrti mladića, a istraga je u toku - kazali su u Tužilaštvu.

Poznanici njegove porodice u Lukomiru i Žitorađi za mladića imaju samo reči hvale. Kažu da je bio vredan i miroljubiv. Pored roditelja, imao je i mlađu sestru, koja, kako kažu, ne prestaje da plače za bratom od kada je saznala za njegovu smrt.

Pročitajte još: