Policija
Alo.rs/M.Š.

T

Policija

Alo.rs/M.Š.

Policija, Foto: Alo.rs/M.Š.

Telo Eržebet B. (83) pronađeno je u četvrtak oko 20 sati u naselju Boka kod Sečnja u blizini Zrenjanina. Telo je bilo blatnjavo, krvavo i bez odeće, a pronađeno je u sobi porodične kuće u kojoj je ona živela sa Andrašom Ž. (65). Posle uviđaja telo je poslato na obdukciju, a Andraš je priveden i smešten u psihijatrijsku bolnicu.

Kako saznajemo, starici je glava bila krvava, a pored tela je bila oborena stolica na čijem naslonu su bili tragovi krvi.

- Slučaj je policiji prijavio upravo Andraš, koji je prvo otišao po komšiju. Tek kada mu je komšija potvrdio da je Eržebet mrtva, on je prvo otišao do prodavnice da kupi sebi alkohol, a zatim je obavestio policiju i rekao da je ona pala. On, sem da je Eržebet pala, nije dao logično objašnjenje zašto je naga i u krevetu. Za sada se sumnja na nasilnu smrt, ali da li je to u pitanju znaće se posle obdukcije koja treba da utvrdi i da li je bilo odnosa pre ili posle smrti. Inače, Andraš je u kraju poznat kao specifičan muškarac koji se „udao“ i ima određene sklonosti tokom odnosa. Navodno, on voli grublji seks, pa je zato i nekoliko puta ranije prijavljivan jer je napadao svoje partnerke - rekao je naš izvor i dodao da Andraš po dolasku policije nije mogao da objasni otkud povrede na Eržebetinoj glavi.

- Pride se i čudno ponašao. S obzirom na to da je žena bila obnažena, ne isključuje se mogućnost da su se tokom ljubavnih igara malo zaneli, pa su stvari krenule drugim tokom. Te sumnje će potvrditi ili opovrgnuti nalaz obducenta. Inače, pre oko pet godina Andraš i Eržebet su započeli zajednički život koji je bio pun turbulencija i svađa. Ona je kupila kuću u naselju Boka koju je renovirala i tu je započela život s Andrašom - rekao je naš izvor.

Prema njegovim rečima, pored obdukcije, urađena je toksikologija Andraša i razni brisevi, jer se ne isključuje mogućnost da je on i posle njene smrti nastavio da ima odnos sa njom.

- Komšije objašnjavaju da Eržebet ima sina kome je ostavila kuću u Jermenovacu, dok Andraš ima dve ćerke. Oni su rekli da su se njih dvoje često svađali i tada dozivali anđele i demone. Rekli su i da je Eržebet bukvalno finansirala Andraša i da su živeli od penzije koju je ona nasledila. Za Andraša su rekli da zna da bude nasilan kada popije i da svi u kraju znaju da je on „specifičan“.

Pročitajte još: