BILI SU NERAZDVOJNI JOŠ OD DETINJSTVA Otkrivena tragična sudbina poginulih mladića Stefana (20) i Petra (25) u Tivtu

"Petar mi je bio dobar drug, čuli smo se skoro svaki dan otkako je otišao u Crnu Goru da radi", priča njihova drugarica.

Saobraćajna nesreća u Crnoj Gori
Saobraćajna nesreća u Crnoj Gori, Foto: Printscreen

- Dan pre tragedije pohvalio mi se da je položio sve kategorije za upravljanje kamionom. Rekao mi je da planira da se sledeće nedelje vrati kući, i to zbog seoske slave...

Ovim rečima, beogradskim medijima o svojim prijateljima, o tragično nastradalim mladićima Stefanu Miloševiću (20) i Petru Krstiću (25) govorila je Petrova prijateljica Milica.

Ona je ispričala da su Petar i Stefan pre tragedije podigli plate i da su otišli u provod u jedan klub.

- Bili su u nekom restoranu, provodili su se. Pretpostavljam da se nesreća desila kada su se vraćali u stan u kom su bili smešteni - dodaje Milica.

Saobraćajna nesreća
Foto: Alo.rs

Kako kaže, poginuli mladići su celog života bili nerazdvojni.

- Zajedno su jeli, spavali, zajedno su odlučili i da odu u Crnu Goru i, eto, zajedno su otišli i u smrt i napustili nas - kaže Milica.

Prema njenim rečima, Petar Krstić je poslednjih nekoliko godina živeo sam.

- Odgajili su ga baka, deka i tetka. Međutim, oni su umrli i poslednjih sedam godina je živeo sam. Baba i deda su mu godinama radili u Švajcarskoj i imali su dosta novca. Ostavili su Petru bogatstvo, tako da on nije ni morao da radi, ali on je bio jako vredan i želeo je da zarađuje. Verujem i da ga je samoća naterala da sa Stefanom ode u Crnu Goru da radi - priča drugarica nastradalog i dodaje da je Stefan takođe bio dobar momak, kao i da je iza sebe ostavio roditelje i starijeg brata.

Drugarica još priča da se Petar rodio u Švajcarskoj i da ga je majka ostavila kao bebu.

Crnogorska policija
Crnogorska policija, Foto: Printscreen

- Ne znam da li je imao 40 dana kada ga je majka ostavila na autobuskoj stanici u Bernu. Srećom, njeni roditelji znali su šta planira, pa su je pratili i uzeli dete. Sami su ga gajili. Majka mu je dala ime Dragan, a otac mu se prezivao Kostić, ali su ga i baba i deda zvali Petar umesto Dragan, a umesto Kostić, oslovljavali su ga sa Krstić, kako su se i sami prezivali - priča drugarica i dodaje da Petrova majka nije bila u dobrim odnosima sa roditeljima, ali ni sa njim.

Nesreća u kojoj su dvojica mladića stradala dogodila se juče na Jadranskoj magistrali u Tivtu oko dva sata posle ponoći, kada se "pežo 307" u kom su bili Milošević i Krstić, naišao na gradilište kružnog toka i udario u betonski stub.

- Od siline udarca mladići su ispali iz automobila, tako da se ne zna ko je bio za volanom. Pretpostavlja se da je auto išao velikom brzinom iz pravca Budve i da je udario u blokove koji obeležavaju pešačko ostrvo na pomenutoj raskrsnici - naveli su crnogorski mediji.

Stefan Milošević je preminuo na mestu, dok je Petar Krstić umro na putu do kotorske bolnice. Prema rečima prijatelja, bili su nerazdvojni još od detinjstva.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi