Prostitutka
Alo!/ Masanori Jošida
Prostitutka

Alo!/ Masanori Jošida

Prostitutka, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Sve tri su saslušane i zadržane u pritvoru jer se nisu pridržavale zdravstvenih propisa vezanih za koronu.

Tri državljanke Srbije uhapšene su u Kolašinu u Crnoj Gori zbog sumnje da su ilegalno prešle granicu i da se nisu pridržavale zdravstvenih propisa vezanih za koronu! Sa njima su se našli i muškarci koji su odranije poznati policiji kao bezbednosno interesantni, saznaje „Alo!“.
Kako prenose crnogorski mediji, u automobilu kojim je upravljao A. V. iz Podgorice otkrivena je i srpska državljanka koja kod sebe nije imala dokumenta.

- U vozilu su se nalazile još dve osobe, žestoki momak Z. B. iz Kolašina i ženska osoba M. M., koja je dala svoje podatke, ali koja kod sebe nije imala ni ličnu kartu niti pasoš - saopštila je crnogorska policija i dodala da su svi privedeni u stanicu policije na saslušanje.

- Policija je posle provere utvrdila da im se privedena žena lažno predstavila! Reč je o T. R. (30) iz Srbije, koja je u Kolašinu boravila sa još dve ženske osobe. Njene prijateljice locirane su u jednom restoranu u tom gradu, dok su bile u društvu D. J. iz Kolašina i N. R. iz Mojkovca, koji su policiji poznati kao „bezbednosno interesantne osobe“ - saopštila je crnogorska policija.

Reč je o srpskim državljankama J. M. (21) i I. P. (46), koje su takođe privedene. Utvrđeno je da su ilegalno prešle državnu granicu i da nisu imale prijavljen boravak u Crnoj Gori.

- Nadležni državni tužilac, koji vodi istragu u ovom slučaju, izjasnio se da se Srpkinje sumnjiče za krivično delo nepostupanja po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti - saopštila je policija. N. G.

Posle kafane završile iza rešetaka

Srpkinjama je određeno zadržavanje do 72 sata zbog sumnje da su počinile krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.
Posle isteka policijskog zadržavanja one će biti saslušane u nadležnom tužilaštvu.
- Nije poznato da li će biti zadržane 14 dana u karantinu ili će posle izricanja kazne biti proterane iz Crne Gore - kaže naš izvor.

PROČITAJTE JOŠ: