Leskovac
T.S.
Leskovac

T.S.

Leskovac, Foto: T.S.

U protekla 24 sata na leskovačkim ulicama dogodile su se tri teške saobraćajne nezgode sa smrtnim ishodom i povredama opasnim po život...

Na stariji bračni par iz leskovačkog naselja "Solidarnost" dostavnim vozilom, kamionetom, naleteo je R. B.(44) iz Doljevca.

Tom prilikom teško povređeni P.R. (77) koji je prelazio pešački prelaz sa suprugom P. Z. (75) je nekoliko sati nakon udesa preminuo na Urgentnom odeljenju leskovačkog bolničkog centra.

Život njegove supruge P. Z. je ugrožen i za njen život bore se lekari hiruškog odeljenja Kliničkog centra u Nišu.

U toku dana u četvrtak 13. februara oko 14 sati na 70-ogodišnju Leskovčanku iz leskovačkog naselja Podvorce u ulici Pana Đukića nadomak sedišta leskovačke opštine naleteo je auto leskovačkih registarskih tablica.

U tom delu grada saobraćaj je bio u polusatnom prekidu, a ona je kolima hitne pomoći prevežena na Urgentno odeljenje leskovačkog bolničkog centra.

Kako nezvanično saznajemo u ovoj zdrastvenoj ustanovi skenerom su joj konstatovane nešto lakše telesne povrede nego što se na prvi pogled pretpostavljalo.

U leskovačkom naselju Ančiki u tranzitnoj ulici Tome Kostića na putu koji vodi ka selu Orašcu i Zaplanju, a u neposrednoj blizini hipermarketa "Aman" teško je povređen M. B.(52) iz tog leskovačkog radničkog naselja.

Povređeni M. B. imao je vidne posekotine po glavi i rukama, a navodni očevici tvrde da je na ivičnjaku te ulice ostalo dosta krvi nakon udesa...