Vladimir Cvijan
printskrin
Vladimir Cvijan

printskrin

Vladimir Cvijan, Foto: printskrin

Ona je ispričala da je jedno vreme živeo u Grčkoj, pa u Americi, a da ju je 2017. godine, po povratku u Beograd, obavestio da je bolestan i da pije lekove, ali da ju je zamolio da ne kaže to ni njegovim roditeljima, ni sestri. Rekla je i da je smršao, promenio imidž, pustio bradu i kosu da ga ne bi prepoznavali na ulici.

Odlazak u SAD

Odbila je taj predlog, a on je, prema njenim saznanjima, sam otputovao u Grčku s obzirom na to da je, kako je ispričala, tamo sa prijateljem imao poslovni ugostiteljski objekat na Skijatosu.

Supruga bivšeg poslanika SNS ispričala je i da su, dok je bio u Americi, komunicirali preko elektronske pošte, i da joj je u jednoj od prepisci rekao da je na Floridi. Objasnila je da je od oktobra 2014, do februara sledeće godine bio u Beogradu, da su povremeno imali kontakt i da su se tada dogovorili da joj da punomoćje (zatamnjeno je na šta se ono odnosilo). Ali, kako je ispričala, u naredna tri meseca se to nije dogodilo, zbog čega je ona unajmila advokata.

- Nekoliko dana posle toga, ostarila je lični susret sa pokojnim Cvijanom, koji joj je tom prilkom preneo da je tokom boravka u Americi bio nastanjen u Njujorku. Takođe, u narednom periodu održavala je povremene kondate sa njim, kako na adresi njenog prebivališta, tako i u stanu njegovih reoditelja. Tokom komunikacije, saznala je da boluje od (zatamnjeni su podaci koji otkrivaju koja je bolest u pitanju), te da koristi izvesne lekove. U toku navedenih susreta, izrazio je želju da o njegovoj bolesti ona ne obavesti njegove roditelej i sestru - navedeno je u dokumentu koji je objavila BIA.

Pustio bradu i kosu

Supruga je ispričala da je u tom periodu vidno smršao i da je zdravstveno loše izgledao, promenio imidž, da je počeo da se oblači sportski, da je pustio bradu i dužu kosu, da ga, kako je rekla, ne bi prepoznavali na ulici.

- Nakon pojave vesti u medijima o Cvijanovoj smrti tokom marta 2021. godine, pozvala je njegove roditelje u nameri da ih smiri i da im ukaže na eventualnu medijsku zloupotrebu informacija o (identitet osobe na koju se odnosi je ponovo zatamnjen, prim. aut) . Tom prilikom došli su u stan i saopštili da su bili upoznati da je njihov sin preminuo 5. 01. 2018. a da su odlučili da joj to ne saopšte kako bi zaštitili (identitez sakriven) i da bi izbegli medijsku eksploataciju pomenute tragedije - navedeno je u dokumentu BIA.

Komentari (1)

Mozak

21.04.2021 17:32

Šuplja priča kao švajcarski sir.