Niš, zgrada, policija
Alo!/S.I.
Niš, zgrada, policija

Alo!/S.I.

Niš, zgrada, policija, Foto: Alo!/S.I.

Devojka (29) iz Niša teško je povređena pošto je juče oko 10.15 pala sa trećeg sprata zgrade u Knjaževačkoj ulici, ispred ulaza 128.

Prema prvim informacijama, devojka je ostala zaključana u stanu, pošto su njena majka i brat otišli na groblje povodom Zadušnica, pa je pokušala da iz njega izađe tako što je od čaršafa napravila uže preko kojeg je pokušala da se spusti sa oko 10 metara visine.

Međutim, pala je na beton ispred zgrade i zadobila teške telesne povrede. Ona je sanitetom hitne pomoći prebačena u Urgentni centar u Nišu.

Niš, zgrada, policija

Alo!/S.I.

Nikola Ilic, Foto: Alo!/S.I.

Jedan od očevidaca, Nikola Ilić, koji je prvi pritekao povređenoj devojci u pomoć, rekao je da je kako visi sa simsa prozora, a nakon toga, posle oko dve sekunde, čuo se pad i tup udarac u beton.

- Bio sam na terasi kada sam video kako devojka visi sa simsa, a iznad nje čaršav. Nisam hteo da ništa govorim, da je ne bih uplašio. U sledećem momentu sam čuo tup udarac, otrčao sam do nje, ona je bila živa i jaukala je. Rekao sam supruzi da zove Hitnu pomoć, a ja sam sišao odmah da vidim mogu li da pomognem. Ona je bila živa i imala je veliku povredu na čelu i zapomagala je "Boli me kuk, boli me sve". Hitna pomoć došla je posle pet minuta - kaže Nikola Ilić iz broja 130 kako saznaje Alo.

Niš, zgrada, policija

Alo!/S.I.

Niš, zgrada, policija, Foto: Alo!/S.I.

Devojku komšiluk malo poznaje, pošto se nedeavno sa bratom doselila u iznajmljeni stan u njihovoj zgradi, kako saznaje Alo.

Motiv zbog čega je izvršila skok se još uvek ne zna, istraga je u toku.