ISPOVEST SILOVANE DEVOJČICE IZ BANOVOG POLJA "Pijani očuh me je zaključao u kola, vrištala sam, ali niko nije mogao da me čuje "

Devojčica je ispričala da je očuh, kada su krenuli "na banju", ošamario i primorao da pređe na zadnje sedište, gde se desio užasan čin.

kuća, silovanje, cinamala
kuća, silovanje, cinamala, Foto: Privatna arhiva

Milenko N. (30) iz Banovog Polja uhapšen je u nedelju u zoru, zbog sumnje da je prethodne večeri, u svom automobilu, silovao 12-godišnju pastorku.

Ovo se dogodilo na livadi između njihovog sela i obližnjeg Bogatića, kada su pošli na noćno kupanje na tople izvore, a devojčica je uspela da pobegne i pretrči put do kuće dug tri kilometra.

Devojčica je ispričala da je očuh, kada su krenuli "na banju", ošamario i primorao da pređe na zadnje sedište, gde se desio užasan čin. Automobil je zaključao, ali kako je bio alkoholisan, ubrzo je zaspao pa je dete nekako uspelo da se iskrade.

- Udario mi je šamar, plakala sam i vrištala, ali niko nije mogao da me čuje - ispričala je devojčica novinarima.

- Bili smo u polju pored puta… Pobegla sam iz auta i zvala majku na mobilni da joj kažem, a onda sam potrčala prema kući po mraku. Šta sam drugo mogla - rekla je devojčica.

Majka Suzana kaže da je zanemela nakon ovakvog ćerkinog poziva. Samo je pozvala prijatelje – porodicu Radonjić iz susednog sela Sovljaka, a i policija je stigla malo kasnije.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi