Zorica Dukić i Dejan Nestorović
Instagram
Zorica Dukić i Dejan Nestorović

Instagram

Zorica Dukić i Dejan Nestorović, Foto: Instagram

Kako za "Alo!" otkriva borac za ljudska prava Dejan Nestorović, žestoki momak ga je molio da ga upozna sa Zoricom i nudio mu zauzvrat da mu on bude telohranitelj! 

Kako kaže Dejan Nestorović, rijaliti zvezda Zorica Dukić bila je ubijenom Marku Markušu neostvareni san!

- Marko mi je nudio zaštitu, ako bi me neko dirao, bilo gde i bilo kada, u bilo koje vreme, samo da ga upoznam sa Zoricom Dukić. Govorio mi je: "Biću ti lični teleohranitelj, samo me upoznaj sa Zoricom." Ona, mu je bila i ostala neostvareni san - rekao je za naš list Nestorović.

On otkriva da je Markuša nerviralo što je rijaliti zvezda Nenad Marinković Gastoz bio sa Zoricom i da mu je zbog toga davao pogrdna imena.

- Uvek se pitao kako tako lepa devojka može da bude sa Gastozom. Dok je bio u zatvoru, redovno je pratio "Parove" i imao je svoje favorite. Posle izlaska iz zatvora me je zvao, ali nažalost, nije bilo vremena da se sretnu - navodi Nestorović.

Koliko Markuš nije podnosio Gastoza, najbolje pokazuje njegova prepiska sa Nestorovićem. Markuš mu je, između ostalog, napisao: „A onaj Gastoz debil balavi?“ na šta mu je Nestorović uzvratio: „Sa njim je radi interesa. To je fejk za TV. On je sa mnom bio ok dok sam bio 'Parovima', nije emancipovan, ali to se, nažalost, traži u Srbiji”. Na tu konstataciju Markuš je samo kratko odgovorio: "Seljačina mala" - navodi za "Alo!" Nestorović.

Ubijeni Novosađanin sahranjen je juče na Gradskom groblju u Novom Sadu. Na poslednji ispraćaj došli su članovi njegove porodice i veliki broj prijatelja. Među prisutnima bila i supruga Jelena, koju su rođaci i prijatelji neprekidno tešili.

Marko Markuš ubijen je u petak uveče kada se vraćao sa treninga iz sportskog centra u blizini Hotela "Sajam". Likvidiran je dok je prilazio automobilu "mercedes", američkih tablica. Izrešetan je sa sedam metaka, najverovatnije iz "škorpiona", a pretpostavlja se da je reč o osveti jer se mnogima zamerio.

Komentari (10)

deda

28.11.2017 09:53

Bitno je da se vraćao iz teretane i da je prilazio mercedesu američkih tablica

Loko

28.11.2017 14:22

@deda - ....I da je pratio parove....

mosa parezanin

28.11.2017 18:32

@deda - Parove prati i nas predsednik josip broz sa starom ekipom.u kafani kod majke angeline joza krcun leka tempo kardelj djilas bjedic bakali dolanc kiro braca pozderac mikulic pucar mijatovic kolisevski cosic tuku preferans piju gemist-namestaj i komentarisu Ko kaze taj laze da se nasa zemlja raspala.sa susednog stola seretski dobacuje branko copic Znas ti nas je..o ti nas.sve to je prdimahovina i prdibolje ta njihova tkz demokracija-demokratija i obratno.

Dak

28.11.2017 10:13

Najbolje je da od njega napravite heroja i mučenika, e to je Srbija.

nm

28.11.2017 11:09

deki je emancipovan ma sta to znacilo u ovoj prici

Teo

28.11.2017 12:10

Bio ozenjen,lezao u zatvoru,a trazio da mu se namesti Zorica i to od mustre Dejana!No,o mrtvima sve najlepse.

zagor

28.11.2017 17:33

Ko je taj Dejan?

Bruh

28.11.2017 23:54

On da je hteo da ima Zoricu imao bi je nije se sigurno uplasio od Gastoza smesnooo

Perica

29.11.2017 07:20

Gasttozz Kralj rijalitija!

Mika

29.11.2017 07:44

" Puno košta"! Dejana ubi ljubomora, Gasttozz je Kralj.