Miler u provodu bio sa Vuksanovićem i Kinsijem
Alo!
Miler u provodu bio sa Vuksanovićem i Kinsijem

Alo!

Miler u provodu bio sa Vuksanovićem i Kinsijem, Foto: Alo!

Prema nezvaničnim informacijama, on je u sukob ušao zbog devojke. Policija je ubrzo stigla na mesto incidenta, ali identitet napadača još nije poznat.

- Kvinsiju je pružena prva pomoć, a njegove povrede su okarakterisane kao lake. U razgovoru sa policijom je rekao da ne zna ko je napadač i da ni na koga ne sumnja. Ipak, policija je uzela snimke sigurnosnih kamera, koji će biti pažljivo pregledani kako bi se sa sigurnošću utvrdilo ko je osoba koja je napala poznatog košarkaša, ali i kako je došlo do sukoba - saznaje „Alo!“ od izvora bliskog istrazi.

Sukob sa navijačima je isključen jer je Kvinsi, kaže naš sagovornik, bio u društvu saigrača Tarensa Kinsija, pa bi se u tom slučaju i on našao na meti jer je nekada igrao u Partizanu, a sada igra za Zvezdu. S njima je bio i maneken Vladimir Vuksanović.

- Zbog toga se sumnja da je razlog fizičkog sukoba bila devojka oko koje je košarkaš obigravao cele noći. On je, inače, nedavno raskinuo sa dugogodišnjom devojkom - ispričao je izvor „Alo!“ blizak košarkašu.

Kvinsi je nedavno raskinuo sa devojkom Alijom Peti

instagram

Kvinsi je nedavno raskinuo sa devojkom Alijom Peti, Foto: instagram

U Zvezdi nam je rečeno da klub nema komentar i da je potpuno okrenut meču sa Cedevitom. „O svemu drugom pričaće se posle meča“, naveli su u klubu.

Simpatija navijača

Kvinsi Miler je od dolaska u Crvenu zvezdu jedan od nosilaca igre tima trenera Dejana Radonjića, a posebno dobre partija pruža u Evroligi. Imao je krizu u jednom delu sezone, kada je raskinuo sa devojkom, a u poslednjih nekoliko utakmica vraća se u formu, kojom je zadobio simpatije navijača.

Komentari (4)

Delija

16.03.2016 11:38

Kakav naslov? "Dobio po njusci" ??? Sram vas bilo urednici i novinari. Pa nije on zivotinja, ako je crn.

slobo

16.03.2016 13:38

Nije nikakva novost sta rade siledzije u ovoj drzavi.Na mene je ostavio najveci utisak ovaj novinar koji je bez etike ,morala i vaspitanja.Mogao je ljudski staviti naslov kao svaki ozbiljni novinar koji pise za ozbiljni list.Cudi me i urednik lista.Da li ti imas glavu ili njusku.Sram te bio!Objavite ovaj komentar ako smete.

švaba BG

16.03.2016 15:56

koji ste vi mulj novinarstva! ovaj nekulturni,nepismeni jadnik koji je ovo pisao kao i urednik treba snose određene posledice..Njuška??!! eej bre,umesto da si srećan što te je neko takvog zaposlio,preko neke vezetine,ti se još bahatiš i lupetaš ovakve naslove..Marvo.

Diogen

16.03.2016 19:08

Pa valjda je normalno da Panteri imaju njusku?