Zoran Lutovac
Tanjug/Tara Radovanović
Zoran Lutovac

Tanjug/Tara Radovanović

Zoran Lutovac, Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Danas se oglasio Knut Flekenštajn koji je rekao da se nada da će se situacija u Demokratskoj stranci (DS) smiriti i da će suprotstavljene strane naći zajedničko rešenje. Tom prilikom je poručio da ne želi da staje ni na čiju stranu, već da je cilj da se dođe do kompromisa.

Flekenštajn je naglasio da stranke koje se zalažu za više demokratije moraju za demokratiju da se bore i unutar stranke.

Igor Salak

Tviter printskrin

Igor Salak, Foto: Tviter printskrin

Nakon što je potpredsednik Demokratske stranke (DS) Dejan Nikolić saopštio da je specijalni savetnik predsednika Pokreta evropskih socijalista (PES) Knut Flekenštajn podržao lidera DS Zorana Lutovca, stigla je izjava Flekenštajna u kojoj se jasno vidi da podrške Lutovcu nema nigde!

Povodom celog događaja na Tviteru se oglasio i Igor Salak, zamenik predsednika Demokratske stranke. On je na tviteru napisao:

- E, moj predsedniče @ZoranLutovac. Naterali ste čoveka da mora da demantuje vesti o lažnoj podršci. To se ne radi. Ovakav međunarodni eksces se nije desio u istoriji višestranačja. Neću Vam govoriti šta je jedino moralno da uradite @demokrate #ostavka!