BRUTALNA UVREDA ALBANSKE POLITIČARKE! Čitaku odgovorila Grenelu: Kosovski boj nisu vodili Srbi!
Foto UN

Čitaku je kao odgovor na Grenelovu objavu napisala na Tviteru da Kosovska bitka teško da je bila srpska bitka, već da se u njoj, kako Čitaku tvrdi, balkanska vojska borila protiv Osmanlija.

"Bila je to balkanska vojska koja se borila protiv osmanskog osvajanja. Ova bitka je postala osnovni mit koji nastavlja da hrani srpski nacionalizam od 19. veka, držeći sve nas kao taoce", napisala je Čitaku na Tviteru.

BRUTALNA UVREDA ALBANSKE POLITIČARKE! Čitaku odgovorila Grenelu: Kosovski boj nisu vodili Srbi!

Tanjug/Ap

 

Grenel je juče čestitao srpskom narodu Vidovdan, jedan od najvećih srpskih praznika.

"Danas odajemo počast herojima. Na današnji dan 1389. godine započela je bitka protiv Osmanlija na Kosovu", napisao je Grenel na Tviteru.

On je dodao da je Vidovdan "spomen dan na Svetog kneza Lazara i srpske svete mučenike".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
kosta

29.06.2021 09:23

Čitaku bas zna sve pametna je .. dali trenutno zna na kojo je strani ona stvar dal na levoj ili desnoj

Rasa

29.06.2021 09:27

Jeste pa su posle poraza Turske vojske Albanci pobegli u planine i tu se naselili da ih Srbi i Knez Lazar ne nadju i ne oteraju sa Balkana. Postoje dokazi pisani da su jedan deo Turske vojske cinili Albanci koji su isli napred i prvi stradali. Posle Kosovske bitke krece naseljavanje Albanaca na teritoriju Balkana.

raca

30.06.2021 07:28

Kad je Bog odlučio da da pamet čoveku kojeg je stvorio , svi ljudi stali u red , Fljora Čitaku izadje iz reda i kaže MENI TO NETREBA

SANA

30.06.2021 21:07

CITAKU TREBA UHAPSITI GDE GOD DA SE POJAVI I OUZETI JOJ NAS OASOS USRABA SIPETARKA KAO I SVIM OSTALIM SIPTARSKIM TERORISTIMA; I PRAVO ZA SIPERIJU POSLATI: