UBICA SRBA SE HVALI Kosovo je najbolja stvar koju sam uradio sa Bilom Klintonom!
Alo/ilustracija

- Spreman sam da pružim svaku vrstu pomoći i podrške Prištini. Kosovo je najveći prijatelj SAD u Evropi. Sećam se kad mi je predsednik Bil Klinton, nakon poslednje posete Kosovu, rekao: Kosovo je najbolja stvar koju sam radio tokom osmogodišnjeg predsednikovanja! - rekao je Klark.

Takozvani premijer lažne države Kosovo Aljbin Kurti istovremeno se zahvalio na bombardovanju Srbije.

- Hvala Vesliju Klarku na vođstvu u odlučujućoj NATO intervenciji u proleće 1999. godine. Takođe, hvala nezamenljivom doprinosu Sjedinjenih Američkih Država - rekao je Kurti.

Nebojša Čović, nekadašnji šef Koordinacionog centra za KiM, komentarišući Klarkovu posetu Prištini, kaže da nimalo nije iznenađen najnovijim provokacijama.

- Ko je sada Vesli Klark u svojoj državi?! Vraća se u Prištinu samo da nahrani sujetu. Samo tamo su on i njemu slični nekakvi heroji. Dolaze da izaberu lokaciju gde će im se praviti bista ili spomenik, biraju ulicu koju Albanci treba da nazovu njihovim imenima... Sad imamo i najnoviji slučaj 'zahvalnice', nekakva takozvana vojna akademija na 'Kosovu' nosiće ime Veslija Klarka!?! Srbija sjajno izbegava sve ove provokacije. A Kurtijeva politika je politika provokacija, ona već ulazi u segment bolesne, patološke mržnje prema Srbiji - naglašava Čović.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Miki

10.07.2021 08:41

Ubica dece jos se hvali goreces u paklu

Kalesu

10.07.2021 12:47

Čega se pametan stidi, time se b***la ponosi.

Stevan

24.09.2021 00:22

Vratiće vam se sve , lopovi i prevaranti. Monstrumi.