SKANDAL NA SUĐENJU U PRIŠTINI! Šiptarski sudija zabranio da se otkrije istina o Trajkoviću!
Alo;

Od Specijalnog tužilaštva traži da se istraga sprovede efikasno, kako bi se utvrdila puna istina o događaju.

"Slađan apsolutno nema veze sa događajima koji mu se na teret stavljaju. To su neke optužbe koje su se pojavile tek sada 23 godine kasnije, iako čovek nikada nije KiM napuštao, ceo život je ovde sa porodicom živeo u miru i ljubavi sa komšijama Srbima i Albancima", rekao je Vasić.

Slađan Trajković se, podseća advokat, tereti za dva krivična dela ratnog zločina ali, kaže, o detaljima ne može da govori u ovoj fazi potupka.

Navodi da će Trajković biti u pritvoru visoke bezbednosti u Podujevu.

Danas su ga uz advokata posetile supruga i ćerka. Supruga uhapšenog, Suzana Trajković, kaže da su razgovarali desetak minuta.

"Psihički je jak, međutim fizički se vidi da je bled. Odbijao je hranu, pet dana ništa nije jeo, tablete koje smo mu poslali juče nije sve dobio. Dali su mu samo za šećer. Rana na glavi mu se inficirala. Psihički je stabilan koliko god može", navela je Trajkovićeva.

Dodaje da porodica veruje da je nevin.

"Mi smo u Bošnjačkoj mahali od 1999. godine, gde je mešovita sredina. Imamo puno poštovanje prema svim komšijama i Srbima i Albancima. On je pošteno radio svoj posao. Nek dokažu krivicu ako mogu, nevino je optužen", poručila je Trajkovićeva.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zoki

17.12.2022 19:23

Kako sudili tako nek im Bog sudi ovaj njihov je lazni sud a Bozji je pravi i vecni zato cete goreti u paklu sto proganjate jedan narod koji vam je otvorio oci i uveo u vas u civilizaciju .