Stevan Slavković
Foto: Printscreen/Jutjub/Kosovo Online

Slavković za Kosovo onlajn navodi da nema neprijatelja i da ne može čak ni da posumnja na bilo koga.

"Nemam nikakva saznanja, niti bilo kakve indicije ko bi mogao to da bude. Nemam neprijatelja, ne znam ni na koga bih mogao da posumnjam", kazao je Slavković koji se pre nekoliko godina vrati na Kosovo iz Niša.

Kako kaže, u trenutku incidenta svojim drugim automobilom je bio kod prijatelja kada ga je supruga pozvala i rekla mu da je čula neku ekspolziju.

"Došao sam odmah kući za pet minuta, obišao sam automobil i video tragove gde je pretpostavljam ručna bomba bačena. Šteta je na automobilu, odnosno popucala su stakla i oštećena je limarija", kazao je.

Slavković ističe da bomba nije bila ispod kola kako se moglo pročitati danas u medijima, već da je bačena ručna bomba na automobil. 

Odmah je, kako priča, pozvao policiju koja je izvršila uviđaj.

"Ne očekujem ništa da će se desiti nakon istrage s obzirom da je ovo sedmi ili osmi put da se nešto ovako dešava u ovim krajevima i istrage nisu dale rezultate", kaže Slavković. 

Ističe da, s obzirom da se pre nekoliko godina vratio na Kosovo iz Niša gde se oženio i oformio porodicu, najmanje što bi voleo jeste da ovaj događaj ima bilo kakve veze sa etničkom pripadnošću.

(Kosovo Online)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading