MINISTARKA OČERUPANA Zorana rasterala pola ministarstva!
Tanjug/Zoran Petrović

 

 

Kako Alo! saznaje, među njima su pomoćnik ministarke Saša Stojanović i Miloje Obradović, donedavni predsednik Komisije za zaštitu konkurencije.

Naša saznanja potvrdila je i sama ministarka Zorana Mihajlović i poručila da nju ne interesuje ništa drugo osim rezultata. Po njenom odgovoru se može shvatiti da ovaj dvojac nije uspeo dobro da se uklopi u tim.  

- U ovom ministarstvu nema mesta za miran posao, niti se ima vremena za bilo šta drugo, osim za stalni i efikasni rad. Ko ne može da se uklopi, ne može da bude deo tima. Svi mi koji radimo, nemamo vremena da čekamo da se neko uklopi, i to ne za baš niske plate i sve druge privilegije - kazala je Mihajlovićeva i potvrdila da Obradović i Stojanović više nisu u Ministarstvu energetike i rudarstva.

- Miloje Obradović nije ispoštovao pravila koja važe za nekoga ko je donedavno bio predsednik Komisije za zaštitu konkurencije. A što se Saše Stojanovića tiče, on je sjajan pravnik, ali nije mogao da prati brzinu i ritam rada. Mene, zaista, ne interesuje ništa drugo osim rezultata - poručila je ministarka za Alo!.

MINISTARKA OČERUPANA Zorana rasterala pola ministarstva!

Zorana Mihajlović - Tanjug - Zoran Petrovic

 

 

Kod Mihajlovićeve više ne radi ni Miodrag Poledica, čovek koji je hapšen i osumnjičen za korupciju, a koga je ona po izlasku iz pritvora dočekivala raširenih ruku ispred ministarstva. On više nije Zoranin zamenik niti je zaposlen u resoru koji ona vodi, o čemu je Alo! pisao početkom marta.

Prema našim informacijama, on je karijeru nastavio u bivšem resoru ove ministarke, konkretno u „Putevima Srbije“, preduzeću na čijem je čelu Zoran Drobnjak. Pojedini mediji su juče pisali da je Poledica imenovan za izvršnog direktora Sektora za strategiju, projektovanje i razvoj u „Putevima Srbije“.

Podsetimo, po postavljanju Poledice za Zoraninog zamenika (nakon toga što je hapšen zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj u „Infrastrukturi železnice“, a u vezi s javnom nabavkom od avgusta 2018. do maja 2019), zaposleni u Ministarstvu su se pitali samo čime je to on nju toliko zadužio.

Radikali: Zbog njenog zakona
će se rušiti objekti

Srpska radikalna stranka pozvala je Vladu Srbije da hitno predloži Skupštini Srbije brisanje odredaba Zakona o ozakonjenju objekata koji je stupio na snagu 2018. i tako zaštiti gotovo milion domaćinstava kojima zbog ovog zakona preti rušenje objekata.

- U Zakonu o ozakonjenju objekata koji je donet na predlog Vlade Srbije, koju je u Narodnoj skupštini zastupala Zorana Mihajlović, stvarni predlagač zakona, predviđeno je da nadležni organ donese rešenje kojim se odbija zahtev za ozakonjenje ukoliko u roku od pet godina od dana stupanja na snagu ovog zakona objekat koji je predmet ozakonjenja ne bude ozakonjen - navodi se u saopštenju SRS-a.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Lis

02.06.2021 20:58

Neće da deli, sve njoj, njoj. Lepa sam, meni treba, daj, daj, sve, sve meni, ko meri tone uglja, šodera... Niko, daj meni i mojim jaranima.