AKO NISI LUD, NE IDI U FAST FUD! Kapetan Dragan upropastio "Don Čedomira": Divovski podvig viteza tužnog lika
Alo/ Ilustracija
Pismo kapetana Dragana prenosimo u celosti.

FORT PONČO ILI DON ČEDOMIR VITEZ TUŽNOG LIKA PROTIV ZLIH VOLŠEBNIKA

„Pojačajte Čedi obezbeđenje, vidite da su počeli da ga napadaju fast fudovi“, napisao je iskreno zabrinuti Danilo Ikodinović.

Ali još Miguel Servantes je opisao sličan incident u svom čuvenom romanu Don Kihot. Doduše, Don Kihot se nije borio protiv prodavnice brze hrane, već protiv vetrenjača, i nije bio predsednik LDPa već najslavniji od svih Lutajućih vitezova. I nije bio mrtav pijan kao Don Čedomir, kojeg su kako se kasnije ispostavilo, retroaktivno opili zli volšebnici maskirani u policajce, već je samo bio malkice zanesen čitanjem previše knjiga o slavnim vitezovima.

Ipak, sličnosti su toliko velike, da su gotovo neverovatne. I Don Čedomir je bio, i još uvek je, malkice previše zanesen čitanjem žitija i tekstova u žutoj štampi i tabloidima, o vitezovima asfalta i ostalim Neustrašivim Hijenama.

Don Čedomirova Gospa kojoj je posvetio sve svoje slavne i neverovatne podvige, istina nije Dulčineja, ali jeste Lepa Jelena. Takođe, i Don Kihot i Don Čedomir su sve svoje slavne podvige izveli u ime odbrane slabih i nezaštićenih, u čast svojih Gospi i na polzu potlačenom i porobljenom narodu: „u ime Slobode i Demokratije.“ Dakle, liberalno i demokratski! Kako su stvari zapravo tekle, u ovom najnovijem Don Čedomirovom viteškom podvigu? Sedeo je tako mirno i dostojanstveno naš Don Čedomir, sa dvojcom neustrašivih vitezova iz Viteškog Reda Hijena, razmenjujući uzvišene misli i pripremajući nove plemenite podvige, kad se odjednom oglasilo nekakvo strašno i potmulo preteće škrgutanje, a potom i jeziva rika od koje je tlo ispod nogu svima počelo da podrhtava! I odmah je shvatio Vitez Tužnog Lika Don Čedomir o čemu se radi.

Strašan Zmaj zlim činima dobivši oblik kioska za prodaju brze hrane, ustremio se da proždere i njega i njegove drugove i porodicu, i sve najmilije!

Zgrabio je poveliki kamen i stolicu, naš najneustrašiviji junak, kad mu već koplje nije bilo pri ruci, pa se bacio ih iz sve snage na Divovskog Zmaja zvanog Pončo, i pogodio ga, pravo u srce!

Rasprslo se odmah u hiljadu komada, kao da je od stakla. Ali, još ni izbliza nije sve bilo gotovo! Lukavi zli volšebnici su hitro poslali veliki odred strašnih pomoćnika, moćnim činima pretvorenih u obličja običnih automobila, i to ne samo civilnih već i policijskih!

Odmah je, sa ništa manjom hrabrošću, i na njih udario Vitez Tužnog Lika Don Čedomir. Ovaj put sasvim goloruk, ustremio se i rukama i nogama protiv opakih nevaljalaca! „Gasi ta svetla bre, je*** vam mater. Beži bre u pi*** materinu, skloni se“ - uzvikivao je u žaru borbe slavni Don Čedomir, sve dok nije savladao i poslednjega!

Eto, tako se sve to zaista odigralo, a sve ostalo su novinarske patke, i zlonamerne izmišljotine Zlih Volšebnika. A sada se već zna, zahvaljujući Don Čedomiru, i gde se kriju ti nevaljalci. Naravno, u Ruskoj Federaciji! Već su pokušali da mu otruju ćerku, i da nije uništio Fort Pončo, koji je zapravo bio tajna baza Ruskih agenata – ceo Beograd je mogao da strada od otrovanih pljeskavica!

Hvala ti Viteže, u ime svih nas koje mori glad. I na kraju naravoučenije: “Ako nisi lud ne idi u fast fud!” 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Deki021

05.06.2021 00:31

Ovaj Dacha Ikodinovic mnogo pametan postao. Nije se vadio iz kafane pre saobracajke koju je napravio. Gledao sma ga licno za sankom kakvu je budalu od sebe pravio nocima i mesecima. Bolje da se pokrije usima i da cuti.

KIKI

05.06.2021 03:03

GOVNO KAO I SESELJ .EJ SRBIJO GDE SI PALA .

petar

05.06.2021 07:37

Bravo veliki komandante, raskrinka laznog Don Kihota !