VUČIĆ NAJAVIO EPOHALNI PROJEKAT Dobijamo "izlaz na more"!
FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/bs

- Imamo ogromne planove za Prahovo, to bi trebalo u narednim mesecima. Sa pravljenjem velike industrijske zone dobili bi smo dodatni izlaz na "to naše more". Povezuje nas sa svima, do svih važnih destinacija. Podiže nam ceo Negotin, Kladovo, dodatno pomaže Boru, Majdanpeku.

- Mi još tražimo kako i na koji način dobijemo obezbeđenje da će firme tu da rade. Tražimo garancije i sigurnost za ozbiljan posao, rekao je predsednik Vučić.

 

VUČIĆ NAJAVIO EPOHALNI PROJEKAT Dobijamo

Ministarstvo

 

Luka Prahovo ima i značajan industrijski kapacitet, a samo u ovom trenutku ima preko hiljadu zaposlenih sa platom između 600 i 650 evra. Plan Vlade i predsednika republike je da se plate u narednih pet godina povećaju na 900 evra.

Republika Srbija ulaže znatne napore u modernizaciju saobraćajne infrastrukture. Od ovih projekata očekuje se povećanje trgovinske razmene sa susednim državama članicama EU, kao i održivi privredni razvoj republike Srbije

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Milica

13.07.2021 12:04

Luka Prahovo će postati najbolja turistička destinacija u celoj Evropi. Bravo za Srbiju.

stevo

13.07.2021 18:09

@Milica - Ovakvi projekti su nam potrebni,sa turistickog ali i ekonomskog aspekta ite kako isplativi

Danijela

13.07.2021 12:08

Odličan projekat za istočni deo naše države, Srbija će dobiti svoje more, a samim tim postati uspešna u turizmu i doprineti još stabilnijoj ekonomiji.

Mia

13.07.2021 16:07

Srbija će postati turistički privlačna još više, što su odlične vesti.

Ivana

13.07.2021 23:14

Ovo je zaista jedan divan projekat razvoja i izgradnje brze pruge od Beograda, do Crnog mora. Nama je vrlo važan projekat izgradnje,i svaka investicija je važna. hvala našem predsedniku Vučiću na svemu što radite za interes naroda i države.