ĐUKANOVIĆ OTKRIO SVE O AFERI Neko iz MUP je planirao nasilno svrgavanje Vučića sa vlasti i državni udar
Tanjug

 

"Čitajući Borovićev intervju u kom on ističe da je Nebojša Stefanović glavni za rešavanje ove afere, jasno mi je zašto moj klijent Predrag Koluvija ne može nikako da izađe iz pritvora već dve godine, a podsetiću vas da je pritvor mera da se samo obezbedi prisustvo. Ovde su sve optužnice podignute, ne jedna, već dve", kaže Vladimir Đukanović.

Đukanović ističe da je potpuno nejasno da Koluvija ne može već dve godine da izađe iz pritvora kao da je masovni ubica.

"On ne može da izađe, jer mora biti ućutkan. U suprotnom bi rekao ko ga je terao da lažno optuži Andreja Vučića da ga je zvao prilikom hapšenja i da je učestvovao u proizvodnji marihuane i kanabisa. Zato on ne može da izađe i da se brani sa slobode. Kao njegov advokat odgovorno tvrdim da Koluvija nikada nije upoznao Andreja već da je sve ovo osmišljeno kako bi se kriminalizovala porodica Vučić i izvršilo nasilno preuzimanje vlasti", rekao je Đukanović.

Đukanović otkriva da je u svemu ovome učestvovao neko iz MUP-a i iz srpskog pravosuđa.

"Došlo je vreme da se progovori o lažima vezanim za aferu "Jovanjica" i ko je kreirao ovu skandaloznu aferu. Koliko sutra planiram ozbiljan lajv striming da snimim vezan za ovu temu. Suština svega je bila kriminalizacija Aleksandra Vučića i nasilno svrgavanje sa vlasti", rekao je Vladimir Đukanović.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
stevo

26.08.2021 17:56

Najvaznije od svega je da je kriminalna grupa Belivuka razbijena,a glavni akter iste zavrsio iza resetaka