VUČIĆ SASUO GODFRIJU SVE U LICE Izvin'te gospodine američki ambasadore... Šio mi ga Đura! Ni mama im u to ne veruje! (VIDEO)
Foto: Alo.rs

- Kaže ambasador Godfri da je Tviter privatna kompanija i da zato ne može da komentariše njihovu odluku da etiketira srpske medije. Stvarno? Pa zašto ste onda posle iznosili optužbe na račun cele Srbije pozivajući se na privatni medij - Srpski telegraf? Kako to Tviter ima pravo kao privatni medij, a Srpski telegraf nema kao privatni medij. Izvin'te gospodine američki ambasadore što imam hrabrosti da te nelogičnosti primetim i kažem. Godfri zna koliko ga poštujem i da mislim da je inteligentan i dobar ambasador, ali postoje stvari oko kojih se ne slažemo. - rekao je Vučić i dodao:

- Postoje ljudi kod nas koji vode kampanje i misle da to rade u ime istine. U pravu je Ljilja Smajlović koja kaže da je dobar deo sveta ubeđen da Glas Amerike, Dojče vele ili BBC nisu američka propaganda. Ma ne, nisu, šijo mi ga Đura. U te priče ne veruje niko, ni sami urednicitih medija, ni mama im rođena ne veruje. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Мијо

28.08.2021 14:44

Увек су Америчке службе радиле против наше земље то је одувек тако било. Али ово што су сада урадили је превршило сваку меру. Треба да им узвратимо истом мером тј треба цензурисати коришћење Твитера у нашој земљи.

Cile

28.08.2021 15:36

Predsednik je pokazao kako ume kulturno de barata uličarskim terminima!

stevo

29.08.2021 01:03

Srbija se saginjati nece i nece dozvoliti da je bilo ko ucenjuje