Karadžić PS: Tepić je više puta nacrtala metu na sina Aleksandra Vučića
Alo

Karadžićeva je saopštila da je Đilasova uposlenica i zaštitnica narko-dilera, Marinika Tepić, ponovo napala pripadnike srpske policije koji svoj posao obavljaju časno i pošteno u skladu sa zakonom. 

Napada srpsku policiju zato što je uhapsila najveće kriminalce, ubice i mesare koji su pravili ćevape od ljudskog mesa, napada policiju koja je i njeno Pančevo očistila od droge i kriminala, ali i njenih drugara dilera koji su prodavali drogu našoj deci i sa kojima je htela da iseljava novinare iz Pančeva. Đilasova uposlenica udara po srpskoj policiji, ne valja joj što policija radi svoj posao i kao po običaju debelo laže da je policija maltretirala Krivokapićevog sina, ali zato Đilasova uposlenica redovno učestvuje u hajkama i satanizaciji Vučićevog sina Danila. Srpska policija nije repetirala pištolj u sina Zdravka Krivokapića, ali Marinka Tepić je više puta nacrtala metu na sina Aleksandra Vučića - odgovorila Ana Karadžić.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Rada

12.09.2021 06:58

Mislim da bi pravosudje moralo da reaguje i ovu morbidnu sektasicu da privede oravdi i skloni je sa ulice . Ili u zatvor ili u bolnicu. nesto uradite. Ona je opasnost za okolinu.

Zare7

12.09.2021 09:09

To nije nista novo od strane Marinike da crta metu na celu sina predsednika drzave